PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Friday, July 20, 2012

MASKER VAGINA


MASKER VAGINA

~ terdiri daripada daun sireh, cengkih, manjakani, bunga rose
 putih dan serapat yang di jemur selama 2 minggu kemudian digiling
dijadikan serbuk. dipacking kecil2 untuk memudahkan penggunaan kita
semua.

kenapa namanya camgitu eh??????????
MAGIC nye POWDER ni hanya sipemakai yang tahu.

Rasa gatal - gatal di put put ( kemaluan wanita ) tak kira masa
kadang2 kat opis tengah buat kerja. kadang2 tgh tengok wayang, kadang2
tengah belajar, tengah masak, tengah relax2, tgh layan fesbuk. ok
lah..kalau dalam bilik sorang2 boleh la layan terkorek2,
tergaru2...jenis sebelah ada owang, tepi ada owang sedang
memerhati..macam mana nak buat eh... lagi2 kalau nak tido malam
adoi.....memang tak boleh tido. gosok la dengan kain ke, dengan tisu,
garu ke...cuci lah 160 kali dgn air suam pon tak boleh nak baik gatal2
tu..merenyam. sengsara nya hidup.

~ situasi gatal2 ni boleh terjadi kepada semua wanita baik dewasa
atau pon kanak- kanak lebih - lebih lagi sering menghantui wanita -
wanita mengandung.

~ orang dulu2 akan cebuk atau cuci put put dengan air cengkih atau air sireh mahupon air manjakani.

sekarang ni dengan peredaran masa dan pengetahuan wanita2 moden. kita sudah memudahkan pengguna dengan serbuk magic susuk dara.

MAGIC nye POWDER ni. kalau gatal2 sapukan sahaja di put put
 anda. sure kita kira sampai 10. gatal2 miang tu terus hilang sekelip
mata.

~ bila mandi tu ambil masa srub balik bedak2 yg kita sapu. terdapat
banyak daki2 akan keluar. itu semua sel2 kulit mati kat put2 kita. mcm
bibir. bila dah scrub kita lap dengan kain bersih kita boleh rasa
kelopak2 bunga kita halus, lembut dan licin. kalau kita kerap buat mcm
tu setiap hari. put put kita tak ada la lebam....fresh pink kalau kita
guna dari peringkat awal. kalau baru nak guna jadikan amalan kena sabar
sikit la. sbb nak repair kelopak2 bunga tu bukan sekejap. kena rajin
dan  tidak putus asa.

kenapa harus kita bedakkan bunga2 kelopak cinta kita tu?

~ kalau dah kawin lama2 berjimak dah berpuluh ratus ribu kali. bunga2
yang segar pon makin layu. adat benda hidup mcm tu la. tapi...kalau
kita bedakkan kelopak2 bunga cinta tu ...percaya tak ianya kembali
tegang dan membukit. bayangkan tu baru sekali. kalau hari2.

~ pada masa yg sama bila bedak disapu pada lubang put put
....automatikly terus rapat. lubang tersebut tertutup. tak ke magic tu
namanye.

kenapa orang mengandung boleh pakai?

~ orang mengandung makin lama baby makin besar dalam rahim. jadi
banyak lebihan - lebihan lendir karung baby tolak. jadi no wonder dengan
tekanan tu..banyak lendir akan keluar ketika mengandung terutamanya
dari masa kesemasa faktor baby membesar. time tu ibu - ibu mengandung
sangat susah hati...panties basah, gatal2 semua serba tak kena. so
wanita2 mengandung simpan magic powder dalam poket kemana2 u pergi. just
sapukan seperti bedak tenang jiwa kamu.

kenapa kanak- kanak pon boleh pakai?

~ ibu2 sekalian..anak2 kita masih kecil. baru nak belajar cuci
kencing sendiri. sometimes kanak2 ni ambil mudah. kita tak tahu dia cuci
dengan betol atau tidak.
tahu2 satu masa menangis, merengek..put put kita sakit. put put kita sakit.

mulalah ibu2 suspen..apa sudah jadi dgn anak aku. relax ibu2 itu
semua jangkitan kuman kencing. cuci tak bersih atau tandas kotor ataupun
seluar dalam dah kotor.

~ jadi ibu2 boleh ajar anak utk cuci kemudian tu lap sehingga kering
put put dia. pastu suruh dia bedakkan put put dgn magic powder. anak
ibu2 mesti senyum n say thank u pada ibu2.


HEBATNYA SERBUK INI KAN...so setiap wanita kita galakkan
 simpan sepeket dalam poket. emengenci masuk tandas..letak je terus. kita
ikhtiar untuk keselesaan dan kecantikkan kita. apa2 pon Allah maha
menentukan.




KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

MINYAK IKAT KASIH


MINYAK IKAT KASIH

KEGUNAAN :

untuk melancarkan peredaran darah di tut tut untuk mengembang dan
membesarkan. memberi kekuatan di tut tut untuk keharmonian hubungan.

selain untuk aktiviti mengurut bebed, ianya juga digunakan secara
traditional untuk wanita yang mengalami kekeringan ketika bersama.

CARA PEMAKAIAN UTK ISTERI yg menghadapi masalah kekeringan:
- sapukan pada bebed suami lebih sikit
- pastu roger n out

CARA PEMAKAIAN UTK SUAMI :
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit


DIPERBUAT DARIPADA:
- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA




KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

JAMU PENGANTIN DARA


JAMU PENGANTIN DARA

CIRIi: Kapsul berwarna cerah

Ramuan herba: manjakani, akar serapat, belimbing bukit dan
garam supit, bunga pakma, kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain. 

CARA PENGGUNAAN: 2 biji masuk dalam faraj. 4 biji makan. 2 biji setiap hari selama 2 hari. 

SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?
1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Gadis yang tiada perawan untuk menipu Malam pertama.
7- Wanita yang Rahim kembang lepas bersalin
8- Wanita Rahim kembang selepas period
9- Wanita Rahim kembang yang tidak datang bulan
10- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap

Mengapa mereka perlukan produk ini?
1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika rempah sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan
mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh
kedalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah
tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani
keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan
faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air
dari dalam Rahim.
Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas V / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:
1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

Situasi Pasangan ( suami pengguna) :
1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat

Kelebihan Penggunaan produk ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
2- Mampu menipu situasi dara

Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:

~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak
 bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di
bahagian faraj. Berdarah dan pedih. 

Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang masih belom melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering (ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir)




KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

JAMU AKU DARA


JAMU AKU DARA RM48(40biji)
Ciri – ciri: kapsul berwarna coklat tua

Ramuan herba: manjakani, akar serapat, belimbing bukit, garam
 supit, nenas bukit, kacip Fatimah, bunga pakma, rempah ratus, halia
putih dan halia bara


Cara penggunaan:
1- Serius – 2 biji pagi 2 biji malam ( 1 botol untuk 10 hari)
2- Biasa – 2 biji sehari selepas makan ( 1 botol untuk 20 hari)
3- Maintain atau penjagaan harian – 1 biji 1 hari ( 1 botol 40 hari)
• Herba di makan selepas perut diisi.

SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?
1- Wanita yang muda atau tua
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan
4- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap
5- Wanita sehabis bersalin
6- Wanita yang mengalami gatal – gatal dalam faraj
7- Wanita faraj berbau
8- Wanita yang kerap minum air batu
9- Wanita yang belom berkahwin
10- Wanita yang datang bulan tidak teratur
11- Wanita yang kuat berkerja
12- Wanita yang rasa becak atau basah dalam faraj
13- Wanita yang kena bentan kena sejuk – sejuk atau menggigil-gigil.
14- Wanita yang pusingan haid tidak normal
15- Wanita yang tidak mengandung tapi tidak datang bulan.
16- Wanita yang payudara kendur
17- Wanita yang punggung jatuh

Mengapa mereka perlukan produk ini?
1- Rempah yang dimakan akan mengecutkan rahim
2- Rempah yang dimakan akan mengecut faraj secara perlahan – lahan dari masa ke semasa
3- Rempah yang dimakan berfungsi memanaskan Rahim. Jadi darah
 – darah beku atau lendir – lendir beku akan mencair dan akan menitis
dari mulut Rahim jatuh kedalam faraj. Perlahan – lahan lendir dan cecair
turun ke permukaan faraj
4- Penggunaan yang berterusan membuatkan Rahim menjadi sehat.
5- Berhenti makan ketika haid jika Rahim sudah sehat dan faraj bersih.
6- Makan rempah ketika haid bagi mereka yang mengalami senggugut ( darah beku )
7- Makan rempah ketika haid bagi mereka yang tidak normal pusingan haid.
8- Makan rempah ketika haid bagi mereka yang selalu tidak datang bulan.

Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh lebih dari 2 hari faraj akan terasa becak

2- Lendir – lendir akan mula keluar berselirat. Bergantung
 pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur
darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna
dan air yang tiada warna.
3- Terasa denyutan di ari –ari atau dalam Rahim
4- Terasa denyutan di faraj
5- Terasa hangat dalam faraj
6- Dinding kanan dan kiri faraj bertembung secara perlahan – lahan dari masa ke semasa
7- Seluar dalam basah akibat air bukan kencing
8- Seluar dalam berwarna kuning atau hijau
9- Bila penggunaan berterusan semua kesan – kesan di atas hilang.
10- Payudara tegang dan pejal.
11- Punggung tegang dan pejal.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:
1- Faraj rapat tanpa lendir.
2- Faraj menjadi hangat
3- Payudara berdenyut – denyut
4- Punggung berdenyut - denyut

Situasi Pasangan ( suami pengguna ):
1- Terasa sempit, lembab dan hangat dalam faraj
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.

Kelebihan Penggunaan produk ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan.
2- Payudara yang kendur akan tegang dan montok
3- Punggong Menggeleber dan jatuh akan tegang dan naik.

Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:

~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak
 bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di
bahagian faraj. Kesat dan menpercepatkan monopos~

Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang minom arak
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan seks memerlukan bantuan pelincir
4- Wanita mengandung
5- Wanita minum air batu




KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

JAMU LELAKI JUTAWAN



JAMU LELAKI JUTAWAN

KHAS UNTUK LELAKI BEKERJAYA DAN BERISTERI .
- MENGHILANGKAN KEPENATAN
- MENAMBAH TENAGA
- MENINGKATKAN SYAHWAT SECARA SEMULAJADI
BAHAN - BAHAN TERDIRI DARIPADA:
1- TONGKAT ALI - 2 JENIS
2- HALIA PUTIH
3- LADA PAHIT
4- HABBATUS SAUDA
5- GINSENG
DAN 10 LAGI HERBA KEKUATAN LELAKI TERPILIH.
* TIADA MENGANDUNGI PENGAWET
* TIADA STEROID
* TIADA CAMPURAN KANJI/TEPUNG
BAHAN 100% HERBA ASLI.
GELATIN SUMBER SAYUR - SAYURAN DARI FARMASI HJ ZULI ( MELAYU )
TINDAK BALAS DIALAMI LELAKI KETIKA
MEMAKANN JAMU LELAKI JUTAWAN:
- BADAN TERASA RINGAN KETIKA BANGUN TIDO
- SENDAWA

- KENTUT2 BUANG ANGIN

- BUANG AIR BESAR LAWAS ( TIDAK CIRIT BIRIT)
- BADAN TERASA PANAS DAN BERPELUH
- TUT TUT BERDENYUT-DENYUT
- MAMPU MEMENUHI TUNTUTAN SYAHWAT ISTERI WALAUPON PENAT BEKRJA SEHARIAN.
CARA MAKAN:
LELAKI NORMAL - 2 BIJI PAGI 2 BIJI MALAM
LELAKI KENCING MANIS - 4BIJI PAGI 4 BIJI MALAM


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Set Jamu


1.      

JAJAMU PENGANTIN DARA = RM65 (10biji)
2.      JAMU AKU DARA = RM48 (40biji)
3.      SUSUK KEKAL DARA = RM36 (6biji)
4.      MASKER VAGINA = RM25 (3g)
5.      MINYAK IKAT KASIH = RM65 (20ml)
6.      JAMU LELAKI JUTAWAN = RM65 (60biji)
7.      MAAJUN ABE GAGOH = RM50 (4biji)
8.      MISS-V MEDICATED FEMININE WASH - RM48 (10ML)
9.      MISS-V INTIM GEL - RM56 (15MG)


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA