PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Friday, July 20, 2012

MASKER VAGINA


MASKER VAGINA

~ terdiri daripada daun sireh, cengkih, manjakani, bunga rose
 putih dan serapat yang di jemur selama 2 minggu kemudian digiling
dijadikan serbuk. dipacking kecil2 untuk memudahkan penggunaan kita
semua.

kenapa namanya camgitu eh??????????
MAGIC nye POWDER ni hanya sipemakai yang tahu.

Rasa gatal - gatal di put put ( kemaluan wanita ) tak kira masa
kadang2 kat opis tengah buat kerja. kadang2 tgh tengok wayang, kadang2
tengah belajar, tengah masak, tengah relax2, tgh layan fesbuk. ok
lah..kalau dalam bilik sorang2 boleh la layan terkorek2,
tergaru2...jenis sebelah ada owang, tepi ada owang sedang
memerhati..macam mana nak buat eh... lagi2 kalau nak tido malam
adoi.....memang tak boleh tido. gosok la dengan kain ke, dengan tisu,
garu ke...cuci lah 160 kali dgn air suam pon tak boleh nak baik gatal2
tu..merenyam. sengsara nya hidup.

~ situasi gatal2 ni boleh terjadi kepada semua wanita baik dewasa
atau pon kanak- kanak lebih - lebih lagi sering menghantui wanita -
wanita mengandung.

~ orang dulu2 akan cebuk atau cuci put put dengan air cengkih atau air sireh mahupon air manjakani.

sekarang ni dengan peredaran masa dan pengetahuan wanita2 moden. kita sudah memudahkan pengguna dengan serbuk magic susuk dara.

MAGIC nye POWDER ni. kalau gatal2 sapukan sahaja di put put
 anda. sure kita kira sampai 10. gatal2 miang tu terus hilang sekelip
mata.

~ bila mandi tu ambil masa srub balik bedak2 yg kita sapu. terdapat
banyak daki2 akan keluar. itu semua sel2 kulit mati kat put2 kita. mcm
bibir. bila dah scrub kita lap dengan kain bersih kita boleh rasa
kelopak2 bunga kita halus, lembut dan licin. kalau kita kerap buat mcm
tu setiap hari. put put kita tak ada la lebam....fresh pink kalau kita
guna dari peringkat awal. kalau baru nak guna jadikan amalan kena sabar
sikit la. sbb nak repair kelopak2 bunga tu bukan sekejap. kena rajin
dan  tidak putus asa.

kenapa harus kita bedakkan bunga2 kelopak cinta kita tu?

~ kalau dah kawin lama2 berjimak dah berpuluh ratus ribu kali. bunga2
yang segar pon makin layu. adat benda hidup mcm tu la. tapi...kalau
kita bedakkan kelopak2 bunga cinta tu ...percaya tak ianya kembali
tegang dan membukit. bayangkan tu baru sekali. kalau hari2.

~ pada masa yg sama bila bedak disapu pada lubang put put
....automatikly terus rapat. lubang tersebut tertutup. tak ke magic tu
namanye.

kenapa orang mengandung boleh pakai?

~ orang mengandung makin lama baby makin besar dalam rahim. jadi
banyak lebihan - lebihan lendir karung baby tolak. jadi no wonder dengan
tekanan tu..banyak lendir akan keluar ketika mengandung terutamanya
dari masa kesemasa faktor baby membesar. time tu ibu - ibu mengandung
sangat susah hati...panties basah, gatal2 semua serba tak kena. so
wanita2 mengandung simpan magic powder dalam poket kemana2 u pergi. just
sapukan seperti bedak tenang jiwa kamu.

kenapa kanak- kanak pon boleh pakai?

~ ibu2 sekalian..anak2 kita masih kecil. baru nak belajar cuci
kencing sendiri. sometimes kanak2 ni ambil mudah. kita tak tahu dia cuci
dengan betol atau tidak.
tahu2 satu masa menangis, merengek..put put kita sakit. put put kita sakit.

mulalah ibu2 suspen..apa sudah jadi dgn anak aku. relax ibu2 itu
semua jangkitan kuman kencing. cuci tak bersih atau tandas kotor ataupun
seluar dalam dah kotor.

~ jadi ibu2 boleh ajar anak utk cuci kemudian tu lap sehingga kering
put put dia. pastu suruh dia bedakkan put put dgn magic powder. anak
ibu2 mesti senyum n say thank u pada ibu2.


HEBATNYA SERBUK INI KAN...so setiap wanita kita galakkan
 simpan sepeket dalam poket. emengenci masuk tandas..letak je terus. kita
ikhtiar untuk keselesaan dan kecantikkan kita. apa2 pon Allah maha
menentukan.




KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

0 comments:

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA