PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Sunday, September 30, 2012

INTIM GEL... KEMBALIKAN KESERIAN HUBUNGAN ANDA SEPERTI BARU BERKAHWIN...

HARI NI NAK CERITA TENTANG INTIM GEL YE... ^_^
SAPE2 YG KAT SINI DAH KURANG MINAT NGAN SUAMI TAUPON ISTERI X PUAS MASA B'SAMA DAN RASA SAKIT SEBAB KEKERINGAN SEMASA BERSAMA?

Jangan laa nk b'kira sgt utk diri sndiri...awk jgk yg menanggung sakit..suami x rasa pun sakit..cuma yg mereka blh kata 
SEDAP & KURANG SEDAP JERR. kalau...perfume or handbag@porch bag or kasut or kosmetik yang rege hingga mencecah ratusan ringgit boleh beli..ni kan pulak utk kegunaan dlman yg anda nk guna sehingga ke akhir hayat mungkin 20..30..40 tahun lg Wallahualam

insyaAllah kami dpt membantu anda....dgn buat pencucian dlman dlu..kasi laa yg bersih utk suami kita...klu hrpkn bdn jer wangi tp miss v anda tu ade bau ...wat ape!

nnt suami tegur kang merah muka lak ....malu..ada nk pertahankan ego x pasal2 tidur asing dgn suami..BERDOSA tu..

Susuk dara Miss v intim gel
Rm 56/15ml

Kebaikan:
1.Mengetatkan bahagian intim
2.Memberi kepuasan maksimum
3.Mencegah bau di bahagian sulit
4.Mencegah pengeringan
5.Membunuh bakteria & fungus
6.Mengatasi masalah keputihan

CARA GUNA:
Sapukan ke dalam vagina guna jari sedalam yg boleh. ini adalah utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina spya lebih sensitif.

KESAN:
1. Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke 'clitoris' dimana ada satu titik ghairah dipanggil "G-SPOT".
2. Gel ini akan mematikan fungus2 dan
bakteria di dlm vagina lalu
mencegah terjadinya keputihan.
3. Apabila bersih dinding vagina akan
menggebu dan subur serta
lembap kembali.

SIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKANNYA:
1. Sesiapa saja tanpa mengira usia.
2. Wanita yg masih muda tetapi hilang ghairah kerana tiada
sensitivity especially selepas bersalin.
3. Faraj kering kerana ia menyuburkan dan kembalikan
kelembapan semulajadi.
4. Mereka yg menghampiri peringkat menopos/ yg telah pun
menopos. Insyaallah gel berubat ini dapat mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg semakin lupus.





KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Friday, September 28, 2012

KAWEN KE TAK, KAWEN KE TAK???






Bila dah buat keputusan untuk melangkah kearah hubungan yang lebih serius ni perkara utama yang di fikir ialah bersediakah aku???? Kemudian muncul la pulak soalan demi soalan sampai jadi takut dan cube2 nak tarik balik keputusan...hehehe... Tu semua ganguan syaitan ye sayang2 smue...syaitan ni memang tak suke umat Islam nak nikah...

Saya ni takut sikit bab2 kawen lagi2 ramai cakap kawen ni susah, lelaki masa bercinta lain, dah kawen jadi lain, ada juga yang cakap lelaki ni masa belum dapat memang pijak semut pon tak mati (erkkk =.=) tapi bila dah dapat, mati katak la semut tu kene pijak...fuuhhh...kejam2... ^_^

Kerana terlalu risau, saya pon bertanya tentang hakikat sebenar rumahtangga pada seorang pelanggan tetap Jamu Susuk Dara... Jom Baca apa dia kate:

Saya: kak, kawen best x??

Dia: Best dr segi mane yg ana nak tau ni hehe.... Bestt jugak la dpend on kite.. Ade part best ade oart x brape best! Contoh nye best sbb laki akak leh msk klu akak x masak.. Yg x best dia x suke window soping! Hehehe...

Saya: hehehe...sbb rmai yg ckp laki dh kwen xsame mcm ms bercinta...mcm mn tu??

Dia: Huhu..yg ni mmg payah nk jwb..sbb tu depend ngan pasangan kite.. Ye la bak kate org mase kawan semua baik indah.. (Kena la baik sbb nk jaga hati awek nnt lari pulak) mcm la kite pompuan pun.. Dh kawen bebanan n tekanan bertambah...so mula la taring2 ni keluar hehehe.. Mmg asam garam umh tgga ni ade naik turun... Laki akak jenis kasar style dia (cara ckp n riak muka) mule2 mmg xleh nk blah sbb akak jenis manje n ngade2 hahaha.. Tp lame2 masing2 dh msk ngan peel .. So pandai2 la kite .. Ade mase mmg marah, geram tp semua tu kejap je laki akak x suke mrh lame2..tensen mmg tensen sbb laki bukan sekepala.. Tp bila pikir blk byk perkara dia buat utk gembirakan akak..dia ttp usaha buat yg terbaik.. Cuma kdg2 kite je xmau hargai dia hehehe.. So give n take, bincang elok2 n kite pompuan kena byk bekorban utk byk perkara.. Mmg kena jg laki betul2 sbb depa mmg byk peluang utk pompuan lain...

Saya: ayat last tu yg xsuke sgt2...hukhukhuk...nak kawen pon ase takut...

Dia: Huuu....akak xtau le bf ana mcm ne... Tp thru pengalaman n pemerhatian. Nak2 klu keje polis ni... Tp x semua cuma kebanyakan.... Mmg ade je aweknye diluar huahuahua....

Saya: adoiii...jadi mcm mn akk bt nk pastikan xde awek diluar???

Dia: Isteri cantik, ade keje bagus... Tp masih pasang lain! Soalnya dlm kelambu! Lelaki suke yg adventure mase bersama jengjengjeng.... Kite ni mmg pemalu kan...buat cmtu xmau camni xmau... So bila ade yg boleh buat lebih dr yg dia mau n lebih dr ape yg kite bg so dia syok la.... Aihhhh jenuh dik... Tp klu laki kite mmg jenis x kesah... Semua orait alhamdulilah senang la sket

Saya: aje jenuh kalo mcm tu kak...mmg lelaki xde pk lain ye...

Dia: hahaha...itu adalah 1 faktor utama nape kite kawen kan! Halal untuk bersetubuh... Sbb laki kehendak dia kerap tau..klu dia x dpt kdg emo dia lain ( tp bergantung juga pd laki tu) maybe ade yg boleh sbr, ade jenis xleh sbr n tahan nafsu, n mcm2 pesyen lg.. Ade mase bila laki nk kita lak xmau.. Ye la penat keje la , kite period la, n mcm2 alasan kite bg.. bg kite yg pompuan pulak.. Klu kite on jugak tp dlm keadaan xsedia sbb penat (otak kite otomatik set xnak) so feel bersama tu xde.. So kite pompuan xkan rase ape2 nikmat sbb dok pikir cpt la cepat la!! So dlm hal nk tolak pun nk kena ckp elok2 bg dia paham... Klu laki jenis phm xpe..klu jenis x pedulik n nk mrh je pengsan hahaha...

Saya: ala kak...seram nye ase...

Dia: Jgn takut la.. Bila dh kawen nnt tau la kita jaga laki kita dik..huhuhu.. Klu dia ttp jugak cr lain n kite dh usaha mcm2 nk pulihkan keadaan tp xmau jugak so semua ni keje Allah... Kite je yg kenal pasangan kite.... Jgn takut ini realiti n cabaran kehidupan...huhu akak nasib baik sbb laki akak dh puas enjoy n dia ckp nk cr lain pun pikir byk kali.. Ade bini sorang pun pening!! Akak ckp nk cr awek lain cr yg byk duit byk harta..hahaha... So..boleh punya...ana je yg kenal pasangan ana.. Semua perkara boleh bincang huhu... Akak pun amik mase lame nak adapt ngan kehidupan akak!! Bila kawen kite kena terima seluruh ahli kelurga n segala2nya.. Adakah anda besedia mentel n emosi?? Kuang3... Pejalanan akak kawen ngan laki aku sgt pjg kesahnye.. Huhu.. Kekasih akak tu anak aji taib!! Tp ayh akak x suke.. Laki akak ni adalah teman tp mesra akak!! Bila akak pikir balik mmg byk hikmah dgn jodoh akak ni.. Tp akak dgn ex boy akak masih baik.. Huuuuuu... So now akak realize laki akak mmg betoi2 syg akak walau cara dia x la romantik mcm org lain.. Sbb totally jiwa n peel akak x sebulu dgn dia tp akak hepi dgn life akak.. Bila kita redha dgn diri kita Allah mg kite tenang...wahhhh...terlebih sudah!!! Ni lah sedikit sebanyak kisah benar.. Dulu akak selalu menyesali mcm2... Lame2 aku redha n iklaskan hati.. Terima seadanya.. Ahli keluarganya... Jiwa pun rasa aman sekian

Saya: wah...blh bt novel...hehee...apa pndpt akk kalo kwen fmly xsuke??cth nye mak xsuke lelaki pilihan kite..

Dia: Hurm....nak kawen kena bulat hati!! Akak bg contoh jiran akak.. Mak dia mmg x suke ngan laki pilihan anak dia!! Kawen mmg bg kawen tp phm2 je la layanan yg x seberapa.. Tp klu niat kita betul ngan pekahwinan n sabar.. Walau mak x suke dia ttp balik laki bini jenguk mak dia.. Lama2 ati mak ni sejuk.. Pastu dpt pulak baby.. Mmg terus suke!!! Dlm hal camni kite kena kuat mental n emosi.. Sabar kena lebih sbb kita nk jaga ati mak bapak kita pastu hati laki kita lagi!! Klu laki yg phm xpe dia akan sabar n berusaha bg mak mentua suke dia.. Klu laki jenis ego tinggi payah sket...

Saya: tq kak..baru semangat skit..hehehe..

Dia: Hehe.. Akak dulu bertahun jugak pending nk kawen pasal ayah x suke kt anak aji taib tu!! Ayah ckp klu nk kawen ayah akan kawenkan tp lepas tu ayah xnak amik tau hal akak!! Huhu.. Sampai la akak terkawan ngan laki akak ni.. Akak ckp je laki ni nk msk minang lajuuuu je ayah akak!! Siap sponsor kawen n honeymon p pangkor!! Tu la beza dia huuu... Ape pun doa solat la ape yg patut..byk nk kena pikir..huhuhu buatlah keputusan sebaiknya pastu sanggup hadapi risiko!! Cayok k...

POINT UTAMA HASIL PERBINCANGAN NI:

1- asam garam umh tgga ni ade naik turun
2- give n take
3- bincang elok2
4- kite pompuan kena byk bekorban utk byk perkara (sebab tu kene makan JAMU, jaga badan, luar & dalam...)
5- Soal dlm kelambu
6- kena terima seluruh ahli kelurga n segala2nya
7- nak kawen kena bulat hati!!
8- Sabar kena lebih
9- buatlah keputusan sebaiknya pastu sanggup hadapi risiko!!

fuhhh...panjang betul cerita...dah macam wawancara bersame Perdana Menteri je... Tapi hasilnye, saya lebih yakin dengan keputusan saya...selebihnya saya berserah pada ALLAH yg Maha Mengetahui... 

~TAMMAT~




KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Monday, September 24, 2012


KENAPA JPD KENE INSERT 2BIJI DLM FARAJ??

Rempah dalam kapsul tu debu. bila dah masukkan kat dalam faraj akan meresap lendir dalam faraj dan dalam rahim. jika belom datang bulan tapi dah penuh dalam rahim pon akan di tarik keluar. mahupon mengandung muda juga boleh keguguran. 

Sebab fungsi rempah tu MENYEDUT.
  • bila kapsul dalam faraj keadaan faraj akan menjadi begitu kering dan boleh rasa di ari2 rahim mengecut. 
  • bila melakukan hubungan kelamin. rempah akan menyedut air mani suami membuatkan suami cepat klimaks ditambah kondisi faraj yg kering dan sangat sempit sebab mengecut.
  • semua jenis air, keputihan, air mani akan berkumpul kat rempah seperti span. rempah 2 kapsul yg debu tu akan bertukar kembang seperti tembakau. bila kondisi air lendir berlebihan kat rempah. rempah akan jadi licin dan akan turun ke permukaan faraj lebih kurang 4 hari ke seminggu. akan keluar ketika kita buang air kecil atau air besar.
  • saya galakkan korek keluar selepas 3 hari jika kerap melakukan hubungan kelamin kerana bimbang rempah tu busuk akan tersangkut dizakar akan keluar ketika bersama. dimana situasi tu memalukan sbb benda tu berbau busuk.





KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

TESTIMONI 4: MASKER VAGINA


Customer yg brpuas hati dgn masker vagina d sapu tempat jahitan bersalin..
Azira - Sg. buloh.. 16 Sept 2012

ASSALAM KAK YUNK..SY DA TRY MASKER V 2..SERIUS PUAS HATI..SY BARU TRY SEMALAM..3X..EFFECT?? CEPAT..LG CEPAT DARI UBAT SAKIT MATA 2..MASA MULA2 SAPU ADE PEDIH CKIT LA..SBB SY LETAK LEBIH CKIT KAT LUKA 2..PAS 2 ASE OK DAH..MASUK KALI KEDUA SAYA LETAK, X SAKIT & KALI KETIGA PLAK LUKA 2 NAMPAK KERING..BAU PON DAH X DER..LAU X BAU BENANG 2 TERPERAP MMG X SELESA..MEMAG PUAS HATI LAH GUNA MASKER 2?LG CEPAT..TQ TQ SGT2 DAH JUMPA PENAWARNYERR ..HEHEE..HATI PON TENANG..

ALHAMDULILLAH..dah dpt dr cust ari 2 yg tya pasal luka dia..mv mmg mujarap katanya..


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

MASALAH WANITA MODEN MASA KINI

1.TERKUCIL ADOIYAIII SUSAHNYA..

2. PERIOD TAK KUNJUNG TIBA DAH BERBULAN2.. SYAWAL PUN DAH HABIS PERIOD TAHUN NI BLUM KUAR LAGI..

3. PERIOD BUAT MAGIC JAP ADA JAP TAKDE MCM COKLAT CHIPSMORE PLAK YE..


4. KEPUTIHAN BERBAU SAMPAI ORANG DUK SEBELAH PUN BOLE BAU.. ADOIYAIII BAK KATA PENGASAS PENING KEPALA DOK BAU BENDA NI.. HUHUHU...


5. MISS V LONGGAR.. SLALU JEK EN SOMI TIDO JAUH- JAUH.. EMM TAKNAK KITA DAH KE DIA NI..


6. TAKDE NAFSU TGK SOMI.. ADOIYAII SOMI HANDSOME DOH, SEDAP MATA MEMANDANG, TGK PERUT EN SOMI YG MOOLAT TU LAGI COMEY.. TAPI MCM JUMPA PEROGOL BERSIRI.. LARIKKKKK...


7. SOKMO PENAT BALIK KEJE.. KAHKAHKAH.. BILA SOMI TGK KITA LAWO JEK.. DOK DEKAT2 KAT KITA.. EH EH YANG I PENAT LAH NAK BASUH KAIN, NAK MANDIKAN ANAK, NAK KEMAS RUMAH.. ADAA JEK KEJE..ADOIYAIIII MACAM2 HAL... BOLE JADI WORLD WAR 1, 2, 3 LER SILAP2 HARI BULAN.. HEHEHEHE


INI ANTARA PERMASALAHAN YG BOLEH DISELESAIKAN OLEH JAMU SUSUK DARA..

KALAU NAK RAHIM KEMBALI NORMAL.. PERIOD MAI TIAP2 BULAN.. MISS V BAU WANGI JEK.. MISS V SPT ANAK DARA.. NENGOK SOMI BERGELORA SPT LAUTAN API INGIN KU REDAH.. DAN TENAGA MCM HORSE POWER BER CC CC..

Antara Fungsi JSD adalah spt merapat/mengetatkan faraj yang longgar, mengurangkan air pada faraj, mengeluarkan kotoran yg lama terperam di miss V & menghilangkan bau yg kurang menyenangkan. bukan itu shj,ia juga bertindak balas dlm merapat seta menaikkan kembali sistem peranakkan....juga mmpu menguatkan kemutan faraj, mengembalikan kesempurnaan hubungan, meningkatkan tahap keghairahan & memulihkan lemah nafsu syahwat, ia juga mampu memulihkan masalah keputihan yg teruk..selain itu, ia juga bertindak mengembalikan tenaga zahir dan batin seperti letih & kelesuan...^ _ ^


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Wednesday, September 19, 2012

PART 1 : PERSIAPAN MAJLIS BERTUNANG


(Gambar Pelamin yg saya suke sgt2 
DARI: Blog PengantinBudget)

Cik Anna asik promote JAMU SUSUK DARA je kan...hihihi... entri kali ni nak cita hal peribadi sikit la... ^_^ Cik Anna bakal bertunang tak lama lagi... Persediaan belum sepenuhnya dibuat... Tapi perancangan tu dah ada...

TARIKH MERISIK: 13 October 2012 (INSYAALLAH)
TARIKH BERTUNANG: 17 November 2012 (INSYAALLAH)
PUKUL BERAPA: 11 pagi (si die cakap lepas bincang2,boleh terus makan tengah hari.. hehe)
BERAPA ORG DATANG: tak jemput org pon...kuaga2 je...
TEMA: Grey (mula2 nak buat warna tiffany blue tapi sbb bertunang simple2 je so x nak beli baju lain..guna baju yg ade je..^_^)
BAJU & TUDUNG: Ada dah... 
HANTARAN: 9 balas 7 (banyak x??? biase je kot..hihihi...ni si die la tentukan...saya pak turut je..huhu)
1- Dari SAYA
a- Sirih Junjung
b- Sepersalinan Baju (utk nikah)
c- Kain Songket
d- Songkok
e- Kuih-muih
f- Buah-buahan
g- Kek (si dia nak secret recipe tau..hihihi)
h- Coklat (kebetulan si dia ada kursus kat langkawi..saya amik kesempatan nak coklat DAIM byk2)
i- Potpourri

2- Dari SI DIA
a- Cincin 
b- Sepersalinan baju
c- Tepak Sirih
d- Kuih-muih
e- Buah-buahan
f- Coklat
g- Kek (saya pon nak secret recipe jgkkkkk.. hehehe)

Semua barang hantaran belum beli lagi...tapi gubahan dah dibuat oleh kawan baik saya yang ada butik sendiri tau... Butik Pengantin De'Mass Sapa2 nak kawen ke bertunang ke boleh la tempah kat dia...hehehe... 

Ni cincin idaman kalbu... saya nak cincin bertunang sebijik macam ni...tapi si dia cakap

"awak, cincin ni mmg cantik tapi tak sesuai la"

saya terpinga-pinga dan bertanya:

"kenapa xsesuai awak??"

Sia dia sambil tergelak dan menjawap

"cincin bertunangkan kene ada mata..ni simple sgt la awk...mcm cincin biase je..."

Maka, kecewa lah saya...hehehe...


~BERSAMBUNG~









KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

TIPS BERSAMA CIK ANNA JSD...


PESANAN IKHLAS UNTUK WANITA...

Perempuan ni selalu alami masalah kat faraj kan...Sensitif sgt tempat tu...jalan lama sikit mula berpeluh...bila berpeluh jadi la gatal-gatal, melecet..nanti mula berbau, keputihan, tak selesa...

Bila GATAL-GATAL, pesanan saya TOLONG JANGAN GARU...garu menyebabkan gatal-gatal tu merebak ke tempat lain plak...Cara terbaik, cuci faraj kita dengan FEMININE WASH dan lap kering-kering.. Kemudian sapu MASKER VAGINA... InsyaALLAH anda jalan la berjam2 pon, gatal-gatal tak ada lgi,sebab peluh pon kering... ^_^

JOM CUBA... ^_^


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Tuesday, September 18, 2012


ATTENTION PLS...

Kenapa kita xkasi anda campur makan ubat pelangsing/jamu lain dgn produk jsd??

J: kita taknak ada pertembungan bahan atau herba berlaku dlm badan yg mana bole mengakibat keracunan dalam darah.. seterusnya bole menyebabkan masalah buah pinggan yg acute.. jika ada apa isu berbangkit kami xnak JSD di persalahkan..

CONTOH:

1. bahan dlm produk X menyebabkan penyingkiran cecair dlm badan.. JSD ni pun akan buang toksin melalui penyingkiran cecair.. maknanya kat sini proses dah jd double.. bila fluid imbalance bole pitam.. kalau dehydrated develop masalah2 lain.. nnt buah pinggang tak tahan dia shut down..

2. ada sesetengah produk kita tak tahu ingredients secara tepat.. mgkn ada bahan lain yg dia xsebut.. cthnya sibutramine atau herba cina maki.. jika cara penggunaan salah bole menyumbang kepada faktor kematian..kalau nak makan sesuatu produk atau nak buat sesuatu rawatan.. buat satu2 jgn buat double dose.. jgn merisikokan organ dalaman yg mana tiada penggantinya..

KAMI MELARANG ANDA MENCAMPURKAN PELBAGAI UBAT BUKAN KERANA KAMI MAHU ANDA MAKAN UBAT KAMI SAHAJA SEMATA-MATA, TAPI KAMI MAHU JAGA KESELAMATAN ANDA... KAMI MAHU ANDA SIHAT,BUKAN BERTAMBAH SAKIT...

KAMI HARAP, ANDA BOLEH MENGIKUT SEGALA PANTANG TANPA MERUNGUT...ANDA NAK SIHAT DAN CANTIK KAN... ^_^

SAYANGGGGGGGG ANDA SEMUA... ^_^


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR


ADA MASALAH KEPUTIHAN???
GUNALAH JAMU SUSUK DARA ^_^

Keputihan atau lelehan lendir yang keluar dari faraj wanita ada pelbagai sifatnya dan berbeza di antara seorang wanita dengan yang lain.

Keputihan biasanya berwarna jernih atau kelabu keputihan. Lazimnya, jika keputihan tiada berubah warna kekuningan atau kehijauan bermakna tiada jangkitan.

Sama juga jika keputihan bersifat berlendir dan tidak berbeku seperti susu basi atau berubah berbau hanyir, atau terdapat radang dan kegatalan pada faraj menandakan jangkitan.

Keputihan atau lendir faraj berubah akibat perubahan hormon, perubahan mental, jangkitan, ubatan, penyakit dalaman. Wanita mempunyai kitaran haid yang dipengaruhi oleh hormon.

Keputihan akan bertambah cair ketika ovulasi dan bertambah likat ketika hampir haid.

Wanita yang dalam keadaan terangsang seksualnya juga boleh menambahkan lagi keputihan yang dialaminya.

Keadaan stres mental juga boleh mengakibatkan perubahan hormon dan mengakibatkan keputihan berlebihan.

Begitu juga dengan penyakit dalaman seperti penyakit kencing manis, tiroid juga mengakibat ketidakseimbangan hormon dan cenderung kepada penyakit.

Penyakit yang paling biasa menyebabkan perubahan lendiran faraj adalah jangkitan seksual seperti Bacterial vaginosis, Candida vaginitis, Trichomonas vaginitis, Gonorea, Chlamydia atau herpes.

Setiap satu jangkitan mempunyai sifat lendiran dan bauan tertentu.

Jika anda aktif dalam melakukan hubungan kelamin, maka anda perlu menjalankan ujian pap smear dan pemeriksaan pelvis.

Dgn mngunakan SET JAMU SUSUK DARA, masalah kputihan akan hilang dlm masa yg singkat..ramai yg telah mncubanya n hasilnya sgt memuaskan!! INSYAALLAH...


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Monday, September 17, 2012

AURA MAYA

PRODUCT: AURA MAYA
HARGA: RM140

Kegunaan:

Melembabkan, memutihkan, dan mencerahkan kulit wajah.Membantu menyamarkan noda hitam.Mencegah timbulnya jerawat.Menyamarkan & sekaligus menghilagkan jeragatMensekatakan tonne kulitMenaikkan seri wajahMenyamarkan ;fine lines' dan memperlambat tanda-tanda penuaan awal.Mengecilkan pori-pori secara berperingkat (slowly).


Pengunaan Sabun:

Sabun dipakai 3 hari berturut-turut, hanya menggunakan sabun saja..!! ini untuk menuteralkan kulit wajah dari penggunaan kosmetik-kosmetik sebelumnya (jika sblm ni ada pakai product yg jenis ada bahan kimia yg menipiskan kulit)

Tips: 

agar sabun tidak cepat habis, disarankan untuk memotong sabun menjadi 20 bahagian utk set biasa... Untuk kulit berjerawat sering-seringlah mencuci muka dengan sabun ini. Best!!.. sabun ni ada kandungan vit C.

Cream Wajah:

Dipakai lengkap setelah memakai sabun selama 3 hari. Cara pakainya setelah cuci muka dengan sabun algae vit c maka gunakan cream dengan lembut ke wajah. Beri titik-titik di dahi, pipi, dagu dan hidung lalu ratakan dengan lembut. Jangan digosok seperti mencuci muka dengan sabun















KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

TESTIMONI 3: JAMU PENGANTIN DARA

KELUAR KEPUTIHAN DAN LENDIR..


Pd mulanye takut nk try jamu ni..ats nasihat kakak saya, sya try gak sb sya ada mslh period...pd ari prtama msukkn nye sakit..dn sakit kt ari ari...tp kejap je,mlmnye kuar keputihn brwrna ijau...takut gak tgknye...sbb sya x prnah cm ni..pas 72jam korek kuar la cm ni...dn sakit sgt...... Testimoni ni baru td korek.....


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

TESTIMONI 2: JAMU PENGANTIN DARA

Testimoni dr agen..Emily Emily Mily E

Ni ada cust yg mms td. Mnurut cust ni,ini saja yg smpat amb gambar cz yg lain dah tbasuh. Cust ni xsangka ada bnda ni dalam hem2, tp slepas korek kuar benda ni. Cust rasa badan ringan ja. :). Cust: " sist, tq ah sb bg try bnda ni. Hehe sorry la sb 1st tu akak xpcya tp apa2 pun trma kaseh ;). Mmg mbantu la. Nnt kalo ada produk yg bagus kc kenal2 la k. ;)


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

TESTIMONI 1 : JAMU PENGATIN DARA


Assalammualaikum wbt, ini sy nk share testimoni sy sendiri. 
Slalu sy share dgn mummy sy, Si Hijau Hadjrad, kali ni sy share bersama kalian.
Penggunaan kali ke2 skd, sy insert ari rabu, 16/5, 
selepas 5 hari sy korek kua, 20/5. 
Inilah hasilnya, sepanjang 5 hari mmg ada sakit perut tp xkuat, nyut2 kt put2 pn ada tp xkuat, berlendir2. Masih dlm rawatan jsd. :) fyi, sy ni janda, xda ank, so xda ehem2 yer..


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

PRODUCT TERBARU SUDAH ADA DITANGAN....

PRODUCT BARU NI DAH SAMPAI...SAPA NAK ORDER CEPAT PM SAYA YE ATAU SMS 0193158857... ^_^ 

1- Medicated Deep Heat Lotion RM48

AMARAN KERAS: tidak boleh digunakan ketika menjalankan kerja2 berat seperti mengemas, sedang bersenam.

AMARAN KERAS: tidak boleh disapukan dipipi kerana pipi adalah otot.
REKEMEN UNTUK TEMPAT – TEMPAT BERLEMAK:
1- BAWAH DAGU
2- PERUT
3- PINGGANG
4- PEHA
5- LENGAN

2- Magical Bodyslim Soap RM36

Digunakan diseluruh tubuh terutama digosok ke paha dan bontot yg berselulit, pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu, perut, pinggang,pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber. Penting juga digosok kepada bahagian berparut , celah kekotoran degil , badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Saturday, September 15, 2012

MISS V MEDICATED FEMININE WASH

MISS-V: COOL MEDICATED FEMININE WASH
RM48
100ml

Bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.

1) Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.
2) Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.
3) Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.
4) Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.
5) Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.
6) Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.
7) Kebersihan yang meyakinkan.


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

INTIM GEL

Susuk dara Miss v intim gel
Rm 56/15ml

Kebaikan:
1.Mengetatkan bahagian intim
2.Memberi kepuasan maksimum
3.Mencegah bau di bahagian sulit
4.Mencegah pengeringan
5.Membunuh bakteria & fungus
6.Mengatasi masalah keputihan

CARA GUNA:
Sapukan ke dalam vagina guna jari sedalam yg boleh. ini adalah utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina spya lebih sensitif.

KESAN:
1. Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke 'clitoris' dimana ada satu titik ghairah dipanggil "G-SPOT".
2. Gel ini akan mematikan fungus2 dan bakteria di dlm vagina lalu mencegah terjadinya keputihan.
3. Apabila bersih dinding vagina akan menggebu dan subur serta lembap kembali.

SIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKANNYA:
1. Sesiapa saja tanpa mengira usia.
2. Wanita yg masih muda tetapi hilang ghairah kerana tiada sensitivity especially selepas bersalin.
3. Faraj kering kerana ia menyuburkan dan kembalikan kelembapan semulajadi.
4. Mereka yg menghampiri peringkat menopos/ yg telah pun
menopos. Insyaallah gel berubat ini dapat mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg
semakin lupus.

Kebahagiaan rumahtangga bermula dari kamar tidurnya..


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

MEDICATED DEEP HEAT LOTION


NAMA PRODUK: Susuk Dara Medicate Deep Heat Lotion.
HARGA: RM48

CARA GUNA:
1- sapu ditempat yg berlemak sahaja. * tak ada lemak tiada tindak balas.

2- mesti sapu ketika relax. * contoh ketika menonton tv, sedang berfb, ketika baca surat khabar.

AMARAN KERAS: tidak boleh digunakan ketika menjalankan kerja2 berat seperti mengemas, sedang bersenam.
AMARAN KERAS: tidak boleh disapukan dipipi kerana pipi adalah otot.

REKEMEN UNTUK TEMPAT – TEMPAT BERLEMAK:
1- BAWAH DAGU
2- PERUT
3- PINGGANG
4- PEHA
5- LENGAN

TINDAK BALAS DAN HERBA BERFUNGSI
1- serta merta selepas losyen menyerap RASA PANAS SUAM DARI DALAM bukan DIATAS KULIT.
• akan terasa sedikit gatal2.
• seterusnya rasa berpeluh yang keterlaluan.
• peluh yang luar biasa.
• lagi banyak lemak lagi banyak peluh yang akan keluar.
• REKEMEN lebih effectif bila di wrapping ditempat berlemak selepas sapuan.

JAMINAN KESELAMATAN:
lulus lesen kkm dan selamat digunakan.

KELEBIHAN:
boleh buat services SLIMMING CENTRE DIRUMAH kerana losyen yang SUSUK DARA RESOURCES keluarkan bermutu tinggi dan setanding losyen yang digunakan dislimming centre terkemuka didalam malaysia..


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA