PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Wednesday, October 31, 2012

'GIVEAWAY BORDER LACE'


Comel sungguh header kat atas ni kan...bukan Cik Anna yg buat ye...hehehe... ni sempena nak join contest la... Nisa buat giveaway so Cik Anna saje la nak join...sape2 nak join jugak boleh klik header kat atas tu...JOM JOIN RAMAI-RAMAI...

Cik Anna jumpa blog Nisa ni masa Cik Anna sebok mencari Veil untuk bertunang... muncul la blog cute miut Nisa ni...Cik Anna tengok2 la...jelajah abih blog Nisa ni... seriously Cik Anna suke jelajah blog Nisa sebab blog dia sgt friendly tau...tak serabut langsung... dan warna blog dia sweetttttt sgt...tak caye??? gi view sendiri... anda pasti tertarik...

Jelajah jelajah jelajah....terjumpa la PEARL HAND BOUQUET yg sangattttttttttttt menawan...eh Cik Anna tak leh tengok je...Cik Anna terus beli barang-barang nak buat jugek...hehehe...Selain dari D.I.Y dari Nisa ni, boleh juga order kat dia HB ni...macam2 jenis HB ade tau...geram tgk...kretip betul Nisa ni...Bestnye kalo Cik Anna ada tangan macam Nisa...huhuhu.....

Jom la tengok blog Nisa....jangan lupa klik header kat atas atau bawah ni ye.... muaaahhh....


  


~SEKIAN~


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

4 comments:

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA