PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Monday, October 8, 2012

TESTIMONI 7: MASKER VAGINA

TESTIMONI MASKER VAGINA
DARI WALL EJEN JSD
TESTIMONI MASKER VAGINA


Tintin ponpon.....

1. memula jd mcm ni....tp saya xsapu apa2 ubat kat anak buah saya ni....bg can umi n abah dia g check n guna ubat doktor

2. Esoknya baby ni dtg rumah saya...then saya tgk kat leher dia berair n berlendir2...so saya kesian n sedih tgk dia menahan sakit...kemudian saya mandikan baby ni kemudian lap dia kering2....then sapu MV tu...lepas tu dlm sejam lebeh saya tgk leher dia dah kering xde berair2....

3. Hari ke 2 guna

4. Hari ke 3

5. Hari ke 4

6. Hari ke 5

7. Tadaaaaa....selang 2 hari pastu hari ke 7 clean n clear....




penangan Masker susuk dara...bkn hanya utk letak kt tut tut...tp rupa2nya bole mcm2 function...xrugi beli rm25...sape ada gatal2 better cuba...bkn nk tipu...baby ni anak buah saya sendiri...so saya snap gambar dia day by day utk tunjuk bukti....mmg terbaik...xjd umi dia nak bawa g pakar kulit....so apa tunggu lg....mmg xrugi....


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

0 comments:

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA