PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Tuesday, November 13, 2012

10 HARI LAGI...dup dap dup dap...


Cik Anna doakan semua yg baca entri ni sihat sejahtera dan sentiase dibawah lindungan dan rahmat  ALLAH S.W.T... amiiiinn..

10 HARI LAGI... rasa nak pecah dada bila teringat lagi 10 hari Cik Anna nak jadi tunangan org...persiapan rasa nya semua berjalan lancar...Alhamdulillah.... barang2 hantaran beberapa lagi tak beli...yg dh beli masih belum dihias & rias...(heheheh...suke buat keje last minit tau..) Bese la Cik Anna mmg suke benda yg mencabar...bila buat last minit kan ase kelam kabut...tu yg Cik Anna paling suke... :p

Untuk pengetahuan semua, majlis Cik Anna simple je...no pelamin, no baju cantik2, no tudung baru, no itu no ini...semua yg sedia ada...baju Cik Anna guna baju raya, tudung plak tudung yg dh lama beli tapi nampak baru lagi...hehehe...no mekap...(kalo mak kate mekap,mekap la skit kot... :p) 

Yang OVER cuma VEIL & PEARL HB je...tu pon Encik Zack cakap jangan over ye...huhuhu... T__T dia tu masa merisik beli baju baru (eh bkn aku ke yg gatal belikan :p), nak bertunang ni pon dia beli baju baru... gerammmmmmmmmm sgt bila ingat kejadian dulu....


MENGIMBAU KENANGAN MENYAKITKAN HATI

Pada 11/9/12 Cik Anna jatuh cinta dengan 1 jubah yg diberi nama EEMANI... 

(credit: Hasnur Hanim Collections)

Harga jubah ni RM190 kalau tak silap...Cik Anna dengan semangat nye bagi tau Encik Zack yg Cik Anna nak beli jubah ni untuk majlis bertunang...dengan selambanye Encik Zack cakap "TAK PAYAH"... perggghhhhhh....hancur hati tau... T_T 

Lama jugak nak pulihkan hati yg hancur berkecai ni....tapi sebab Encik Zack bertegas tak bagi, Cik Anna ikutkan jela...malas nak bertekak walaupon Cik Anna kecik hati sgt2...memang sampai sekarang Cik Anna ungkit2 lagi sampai die ase bersalah...tu yg bila Cik Anna nak buat Veil & Pearl HB die tak larang...kihkihkih...

PADAN MUKA AWK!!!!!!! (puas hati aku...hehehe)

So, Cik Anna dgn redha nye pakai jela baju raya tu...tapi Encik Zack ade jgk pujuk...dia cakap beli la baju tu....Tapi Cik Anna dah terluka, hati dah memanh nye keras, Cik Anna cakap "TAK PAYAH" hehehe...merajuk la konon...memang merajuk lama tau...hehehe...apa dia cakap semua Cik Anna balas "TAK PAYAH"...kihkihkih...

Baju raya Cik Anna tu baru je pakai sekali...dibeli masa Cik Anna g indonesia tahun lepas...tak pela...dah tertulis di lohmahfuz yg Cik Anna pakai baju raya time bertunang...hihihihi...yg penting majlis tu...

OK END OF STORY....

Berbalik pada barang hantaran....Yong (kakak sulung) call 3ari lepas cakap nak sponsor barang hantaran,,, Dia nak bg Wallet & Belt...tapi die suruh Cik Anna beli sendiri...budget RM200... Cik Anna pkir2 balik... daripada yong sponsor brg hantaran baik duit tu die bagi untuk kenduri... Owh ye para hadirin yg bakal hadir nnti dalam anggaran 150-200 org...ini mak punye keje ye...hehehe...dia jemput 1 perumahan tau...tu blm lg termasuk kawan2 ngaji, kawan2 berzanji, kawan2 apa tah lagi....terpulang kat mak la.... ^__^

So yong pon setuju la nak sponsor kenduri....Alhamdulillah... ^_^ selamat duit Cik Anna beberapa ratus...tapi Cik Anna tetap akan bagi duit untuk kenduri...tak nak susah kan mak abah.... Sian dorg tau....

Fuhhhhhh panjang beno crite Cik Anna yg macam tiada kesudahan ni.... (ada ciri2 org kuat membebelkan... ^_^) ENOUGH... 

~BERSAMBUNG~


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

0 comments:

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA