PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Monday, November 19, 2012

B2B CONTEST FARIZATIE & AAWD





 

Hai B2B semua....contest lagiiii...JOM JOIN....KLIK BANNER TU YE... ^_^

 TEMA NIKAH = PURPLE


Purple ni Encik Zack yg pilih...kitorg plan nak warne baby blue...tapi sampai je Jakel, rambang mata tgk banyak sangat warne smpai kami lupe warne tema kami baby blue...tapi...Encik Zack suke sgt tgk Cik Anna pakai purple,die kate nampak ayu (kembang semangkuk kene puji.. :p) so Cik Anna dgn senang hati la setuju dgn warne purple...

TEMA BERSANDING = PEACH
  

Yang ni Cik Anna memang minat sgt dari dulu2...tapi Cik Anna tak pernah ade baju atau tudung atau ape2 barang warne peach...sbb Cik Anna ni dayang senandung sikit so takut nak pkai warne lembut...tapi sekarang, Cik Anna nak cube dan beranikan diri pakai warne lembut...sejuk mata memandang...

TEMA BERTANDANG = TIFFANY BLUE  .


Encik Zack mmg addicted dgn blue..tapi Cik Anna cakap kite amik la blue yg moden skit...so Tiffany Blue la...hehehe...Encik Zack pon setuju...dia cakap warne lembut je...

Maka...terjadi la template tak seberapa ni...TQ Google...hehehe..


~SEKIAN~

 
 


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

3 comments:

FarizAtie said...

tahniah..
sila tuntut hadiah anda kepada AAWD ya..

http://miszatie.blogspot.com/2012/12/hadiah-1st-contest-dari-farizatie-aawd.html

Farhana IezAna said...

Tahniah CikAnna..theme kite mcm lebih kurang je..

Iera'ra Nordin said...

congrats dear (^_^)
dari segmen yg sama ..
n just follow awak ..

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA