PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Thursday, November 1, 2012

D.I.Y : PLANNING BUAT VEIL BERTUNANG


APA KABO SEMUA????? semoga semuanya sihat2 je...


Sejak2 bergelar B2B ni asik jejaki blog2 B2B je....jadi semangat bila tengok semua B2B rajin D.I.Y segala bagai...mula rancang untuk bertunang ni nak buat simple je...nak ZUHUD ok... tapi bila tengok banyak nye veil cantik2 yg dihasilkan oleh B2B...alahai tergugat ok...rasa nak try buat jgk la...

Cadangnye masa bertunang bukan tak nak pakai veil langsung....nakkk... tapi pinjam kawan punye veil je...kawan kan ade butik...tapi rasa semangat terlebih nak buat veil sendiri...gerammmmm tengok B2B yg lain design veil sendiri...mesti rasa puas hati dengan hasil tangan sendiri kan.... ^_^


So lakaran pertama Cik Anna... 

Simple je kan...Cik Anna sampai kejung2 mata nak lakar benda ni...maklum le...Cik Anna bukan tangan seni...tangan akaun je ni... ^_^


Tapiiii...hasil dari pencarian veil veil veil....terjumpa satu blog yg buat Cik Anna terus jatuh cinta dengan veil dia...GOJESSSSSSSSSSSS....


CREDIT: SHARZ and CATZ


Cik Anna jadi semangat tak tentu pasal nak buat veil tau....time lunch semalam terus Cik Anna gi beli Pearl banyakkkkk banyakkkk....Pearl saiz 4mm, 6mm & 8mm....walaupon harge nye tak de la murah mana...Cik Anna geram sgttt tu yg beli banyak2...nanti Cik Anna buat review pasal kedai jual Pearl tu ye ye ye...^_^

Makanya, semua pearl yg nak di letak pada veil dah dibeli...jarum, benang dan tali tape pon Cik Anna dah beli...tinggal nak beli kain chiffon je...insyaALLAH sabtu ni Cik Anna nak cari kat Jakel...tak sabarrrr nyeeeeee.... 


So, terjadi la lakaran ke 2.....


Mana 1 lebih sesuai ye??? baju kurung Cik Anna tu Dark Grey kosong...bunge2 timbul nye di dada sampai ke perut tapi dilindung oleh tudung Cik Anna yg labuhhhhh tu... ^_^ tudung plak tudung labuh kosong warne Soft Grey...so Cik Anna cadang nak buat veil yg crowded la...kasi naik sikit baju yg kosong tu...

Tapi idea bernas Cik Anna, nak tambah bunga kat kaki baju jugak...hahahahha... macam rajin je Cik Anna nak menjahit nye...tapi veil tetap crowded ok... ^_^ Maka, veil Cik Anna warne Soft Grey...Bunge2 tempek warne Baby Pink... kenapa Baby Pink Plak???? sebab takkan semua Grey...tak comei laaa...huhuhu... So Cik Anna nak mem'PELIK"kan sikit la...hehehe...Pearl2 warne Dark Grey & Soft Grey... 

SEBIJIK LA MACAM LAKARAN CIK ANNA NU...tapi pearl tu bukan seperti lakaran diatas ye...hiihihi...

MAKA, nak mintak pandangan kawan2 la...tolong Cik Anna pilih yg mana sesuai... ^_^
 
TQ ^_^


~BERSAMBUNG~


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

0 comments:

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA