PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Monday, November 19, 2012

" Gergous Giveaway By Nurul Ezatee "



YEAAA...GA lagi...kali ni dari Nurul Ezatee...sape nak join boleh klik banner di atas...Hadiah2 menarik ditawarkan....so JOM cuba naseb...ewahhh...hehehe...

KOMEN CIK ANNA....

Memula masuk blog awak, kate dlm hati "alahai cute nyeee" lepas tu BW jap sebelum baca entri GA...Cik Anna palingggg suke cursor awk...bermain2 sekejap dgn cursor tersebut... (erk...blh ajar mcm mn nk buat cursor tersebut x??? ^_^) Kemudian Cik Anna melawat sidebar awk...ok memang cute habis...palinggg penting, blog awak sgt friendly...tak serabut nak cari mana itu mana ini...GUD JOB... ^_^

Sekian....


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

2 comments:

Nurul Ezatee Roslee said...

Nak cursor cm sye ? ni link :

http://www.cursor-switch.com/

awk pilih mne awk nk then klik yg wrna oren , copy kod tu dn paste di html java script :)

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

@Nurul Ezatee Roslee

TQ dear... ^_^

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA