PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Friday, November 30, 2012

KELIRU KELIRU KELIRU...HELP!!


Hai olllsss...sihat ke pon???

Cik Anna penin pikir tema wedding... (walaupon berkurun lagi...010613) Encik Zack mungkin akan ke bandung minggu depan...ada trip...Cik Anna nak ikut... T___T nak shoping kain byk2...tapi tak boleh... T__T 

So, Cik Anna nak senaraikan segala kain2 yg Cik Anna nak beli dan berharap dia boleh belikan...huhuhuhu... (sy percaya kat awk zack...) Tapiiii....Cik Anna tak tau apa2 pasal kain...tadi jelajah la blog2 org dah kawen...tenguk baju dorg cantik2....nak buat macam tu...yang Cik Anna tau dan dah tanya kat tailor, dress yg Cik Anna nak tu kene guna kain chiffon silk 18meter, satin 4meter... Tapiiiii...Cik Anna nak buat design macam ni....

(Sumber: Last Minute Girl)

Cantik kan????bahagian atas tu guna kain Brokat...apakah kain Brokat ni???hapah tak tau... sedih...so dah buat research...kain Brokat ni mcm kain lace juga...pattern nye la...tgk ni...


Kat Indonesia mmg superb la kain2 mcm ni kan...dan Cik Anna teruja nak beli untuk buat dress yg 100% diselaputi kain Brokat ni...dalam nye lapik satin la...comel nye...Masalah skrang Cik Anna nak minta pendapat uolllsss la...

1. Dress Cik Anna warne tiffany blue...so uoollss rasa warne apa yg sesuai untuk Brokat tu???
2. Dress Cik Anna warne Dusty Pink, sesuai tak buat beading warne green turquoise??? 


HELP HELP HELP!!!!!! (kalo omputih baca entri Cik Anna ni kompom help tu je yg dia paham..)

Thanks uoolllsss... ^_______^




KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

4 comments:

sarahhernyzar said...

hye cik anna, sara juga b2b. nak bagi pendapat 2 sen :)

- kalau baju warna turqoise, brokat mungkin boleh guna kaler gold atau hitam atau soft purple. depends on your wedding theme.

- dress dusty pink, sesuai je kalau beading kaler green turquoise. atau boleh mix dgn pearl warna grey dan putih susu. again, depends on your wedding theme. hehe.

happy preps darla :)

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

@sarahhernyzar

TQ dear bagi pendapat bernas...hehehe...

nadia said...

hai cik anna, :))
alaaaa, nadia tak reti sangat kalau untuk kawen2 ni. rasa berdebar pulak nak ajar. huhu. sorry sayanggg. :)
alang2 singgah, nadia terus follow cik anna.

chil&zam said...

hy cik ana :

1 - Brokat tu sama ada terang atau lembut..warna dia bezakan skit dgn lapisan dlam supaya matching,ikot kesesuan thema kaler anna..

2- dusty pink..pearls tuquoise, ok je..sgt, tp balance kan ngn kaler cream and pink

;) just my2cent dear

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA