PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Wednesday, November 28, 2012

REVIEW: MAJLIS PERTUNANGAN A&Z

ALHAMDULILLAH....itu je yg mampu dilafazkan...syukur sgt2 semua berjalan dengan lancar...TQ ALLAH...

24/11/2012....11pagi....

Seawal jam 6pagi Cik Anna dah bangun...(tak awal pon...=.=) Cik Anna tak benti2 menenangkan hati yg gundah gulana...sebab barang2 hantaran tak siap gubah lagi...tolong mak kemas2 apa yg patut...Dengan baju, tudung, veil tak ber'iron' lagi...memang steady la Cik Anna...hehehe... Masa sgt pantas berputar kan...Cik Anna ase sekejap je dah pukul 9 pagi...kawan Cik Anna yg  gubah barang hantaran tak datang2 lagi...Mak dah membebel tak hengat punya...

tut tut tut...(bunyi sms) 

"anna, aku dtg lambat sikit...pkul 10 aku smpai...nak g kg gajah anto student"

APA!!!!!!!! mati la macam ni....Cik Anna dah garu2 kepala tau...majlis mula pukul 11...kawan Cik Anna tu nak dtg pukul 10 plak...jiran tetangga dah tanya2 mana brg2 hantaran, knp Cik Anna tak mekap2 lg...Cik Anna memang rungsing dah...last2 Cik Anna mekap sendiri...hasilnye..... BURUK... hahahaha...naseb ada kakak yg memang terer mekap...dia tempek blusher skit, eyeliner sikit, lisptik skit...jadi la mcm ni...

(lipstik yg memang pucat ye...mcm anjolina jolis kn... ;p)

(bersama big girl Damia...)


Pukul 10.30 baru kawan Cik Anna tu sampai...Dia siap kn barang hantaran dengan bantuan jiran2 tetangga Cik Anna yg memang nye kreatif...

(11 dulang dari pihak Cik Anna)


Dari 7 dulang, jadi 9 dulang, last2 11 dulang dari belah Cik Anna tau...hehehe....ramai yg sponsor... Alhamdulillah...murah rezeki mereka...amiiinn...

Tengah sedap2 posing2 dlm bilik sementara makcik2 tu siapkan hantaran, tetiba dengar kecoh kat luar...upenye pihak laki nak masuk sarung cincin...eh eh...kelam kabut le tuan tanah kedaun...mana tak nye...barang hantaran tak siap lagi...

(bersama hakeem...si comel yg menghibur hati...)

Tengah kelam2 tu, mak jadi penyelamat...mak ckp "TUNGGU DULU"...(yela kot) heheheh...sempat la makcik2 tu siapkan hantaran dan angkut ke lua...

(nampak tu cameraman Encik Zack tertonggeng2..^_^)

Dannnn...bermula episod baru dalam hidup Cik Anna...sesi sarung menyarung cincin pon bermula... macam2 rasa ada tau...sedih, gembira, takut, eh macam2 ala...^_^ Cik Anna tak pernah terpikir langsung ada org sudi meminang Cik Anna tau...

(sesi menyarung cincin....^_^)


(hari ni paling banyak kiss yg Cik Anna dapat... ^_^)

(makcik kepada Encik Zack...sgt baik...^_^)

(tgn tu disitu krn makcik yg suruh letak situ...Cik Anna sgt kayu bab2 posing)

OWH YE....oleh kerana Cik Anna ni melangkah bendul...so bendul yg dilangkah itu mendapat gelang tangan....hehehehe...TQ Encik Zack yg baik hati...sanggup berkorban apa saje asal dapat kawen... ;p

(tak tau la berapa riban gelang ni...yg pasti lagi mahal dr cincin Cik Anna)

(bersama si pemilik gelang...)

Alhamdulillah semua selesai.....sesi bergambar bermula...tetapi maaf...tak ada gambar Cik Anna bersama Encik Zack...^_^ tggu ms kawen nnti je...


(Cik Anna byk makan leher ayam..tu yg ambar kepala senget2...;p)

(amboiii...nak jgk tunjuk veil...gigih kot membuat...puas hati la usaha sendiri... ;p

(bersama kuaga Encik Zack...)

(semua tak ready lg...hehe...Cik Anna dh tak mampu nak senyum...=.=)

(jiran2 yg byk membantu...yg tudung pink baju pink tu bini abg Cik Anna)


(BFF...tudung purple tu ita...bakal pengapit Cik Anna)

(tudung auuummm tu Mass...kwn yg gubah hantaran Cik Anna)

(ni dia Buah Hati Cik Anna dunia & Akhirat...)

(Mak...)

(kawan2 adik Cik Anna...nak jugak tgkp gambar...hehe)

(dari kiri: Kak Anjang, Cik Anna, Kokde & Maksu...)

(bersama maksu...adik mak...ade iras2 tak???)



(hakeem geram dgn HB Cik Anna...abis di kopek2 nye...)

(candid: Cik Anna membetulkan kembali HB yg dikopek oleh hakeem td...hehe)

LAST BUT NOT LEAST....

(cincin Cik Anna...)


SEMUA GAMBAR2 NI DARI CAMERA KAKAK CIK ANNA...TUNGGU GAMBAR DARI CAMERAMAN MINGGU DEPAN YE...TAK SABAR NAK TENGOK...HEHEHE... ^_____^

~BERSAMBUNG~






KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

2 comments:

cik mah said...

tahnniah dear....cntik HB n veil...

nadia said...

cik annaa,
cantikkkkknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
memang betul2 natural beauty cik ana ni. tak yah makeup tebal2 pon dah cantik. kalau makeup, nadia syak encik zack terusssss ajak kawen. kehkehkeh ;))

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA