PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Thursday, November 8, 2012

siapa nak makeover rumah secara percuma, yayy! :D


CUN KAN???? Nak dapat free wall macam ni tak??? kalo nak jom join contest giveaway NADIA ni... Cara2 nak sertai, hadiah, syarat2 semua nak tau x??? Sila klik gambar pinky2 wall tu ye... ^_^

Tapi Cik Anna nak juga umumkan HADIAH yg ditawarkan... ehemmm...

HADIAH UTAMA: dinding korang akan dimakeover kan sepenuhnya oleh wall makeover by na secara percuma bernilai RM299.  

HADIAH TAMBAHAN: Dari nadiafarahida 5 perhiasan/peralatan rumah

HADIAH SPONSOR dari wall makeover by na5 stensil polkadot bernilai RM350 setiap satu. 

Haaaa...amacam??? SILA TERUJA... ^_^

saya nak nadia pilih rumah saya untuk di makeover oleh wall 

makeover by na keranaaaaaaaaaaaa ADIK SAYA... ye... semua

kerana adik kecik saya... Saya nak buat surprise kat dia...dia 

selalu berangan-angan nak bilik macam princess... nak bilik 

cantik berwarna pink...dia nak rasa diri dia macam princess...

Tahun depan adik saya akan menduduki peperiksaan SPM... 

Maka, saya nak adik saya semakin semangat nak study 

dengan ada nya bilik impian dia... Hadiah ni untuk adik saya, 

saya berharap ada harapan untuk menang.... ^_^


~SEKIAN~


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

2 comments:

nadia said...

tq yang sebab sudi join, :))
nanti nadia akan upkan semua entry yang dah join dekat blog nadia ye.

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

@nadia

TQ to u too dear sebab anjurkan contest the best ni... ^_^

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA