PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Tuesday, December 4, 2012

ALHAMDULILLAH REZEKI DARI ALLAH....

Waaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

Di atas tu tanda terlampau happy ye...hehehe...syukurrrrr sgt2 dgn nikmat yg ALLAH bagi... ^_______________^

Meh nak cite sikit...hari khamis mggu lepas Cik Anna belek2 mudah.my saje cari2 keje...Cik Anna kan nak keje kat kg...maklum la bakal suami keje kt kg...huhuhu...tgh syokkk jelajah mudah.my, Cik Anna terbuka link jawatan HR Exec...padahal Cik Anna cari Accounts Exec... tu la nama nye jodoh & rezeki...hehehe... Cik Anna baca la details HR Exec tu...tmpt keje nye dekat dgn umah Encik Zack...so Cik Anna call Encik Zack...suruh dia tolong hantar kan resume...

5minit lepas Encik Zack hantar resume, ada org call... "Miss Anna, can u come this saturday for an interview???"

YA ALLAH..... Cik Anna dah tersenyum riaannnggg...maka terjadi la sesi interview pada hari sabtu 10pagi... pukul 9 abg ipar Cik Anna hantar kat tmpt interview tu...Encik Zack pon datang teman Cik Anna sebab abg ipar kene balik nak bwk family g kenduri sepupu kawen... Sebelum interview tu, Cik Anna terbaca banner jawatan kosong kt depan ofis tu, ada rupenye jawatan Accounts Exec...so Cik Anna apply laaa...tgk aturan ALLAH mcm mn...mmg terbaik kan...Alhamdulillah...

Yang lawak nye, jam dah pukul 9.45, Cik Anna xmasuk pon ofis tu lagi...dok borak2 dgn Encik Zack...tetibe........ kruukkk krukkk krukkk (bunyi perut memulas) Cik Anna sakit peruttttttttt.... kelam kabut suruh Encik Zack bawak g toilet berdekatan...melaburrrr sekupang dua kupang... baru legaaaaa...(wekkkk =.= melabur pon nak cite...) 

Selesai melabur trusss g interview...tapi mencabar la...jejak je kaki kat opis tu, terdetik dalam hati, "AKU TAK NAK KEJE KAT SINI" erkkk... kenapa lak??? YA RABBI... kalo uoollsss tgk keadaan opis tu, kompom uoollsss pon larikkk... sepah kot...tak mesra langsung keadaan nye...mmg stress la tgk...hukhukhuk...sebelum interview kene isi borang dan ada 10soalan yg menguji minda...aje gila la...soalan mmg kalah soalan fizik SPM...tekanan btl la...

DISEBABKAN Cik Anna mmg terer menggoreng, maka berjaya la Cik Anna jawap soalan tersebut...ehehhehe... Lepas tu, ada ujian kepantasan menaip plak...Motip???? huh tak paham la...bukan Cik Anna nak jadi PA atau S/U pon...hantam sajala... disebabkan Cik Anna rajin tulis blog, komen2 chat2 FB, maka kompom la terer menaip...hahahaha...(gelak bangga) 

BERMULA la sesi interview...1 lagi pangai Cik Anna, mmg kuat pot pet pot pet dan kuat menjawap...hehehe...sepatah interviewer tu tanya, 10000000patah Cik Anna jawap...hehehe... Selepas 1/2 jam sesi interview, interviewer tu cakap 

" CONGRATULATION!! i like your attitude, i like your confidence, i like all about u...so u are now our new Accounts Exec..when u can start working with us???

YA ALLAH!!!!!!!! apakah iniiiii??? tidakkkkk....huhuhu... hati Cik Anna berbunga riang...setelah dipersetujui, Cik Anna mula kerja 20/12/12... syukur sgt2...

Keluar dari opis, nampak Encik Zack menunggu dlm kereta...Cik Anna dah senyum smpai tinge...Encik Zack pon dah senyum2 mcm tau2 je....tak leh nak sembunyi kan perasaan gembira...Cik Anna terus je ckp kat Encik Zack yg Cik Anna dapat keje tu...Encik Zack org paling gembira...dia senyum xbenti2..hehehe... TQ awk...

TAPIIIII....cite ni tak abih lagi ye...nanti Cik Anna sambung...nak buat keje yg belambak ni dulu...kang ade yg kene marah dgn boss....^_^
~BERSAMBUNG~


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

2 comments:

nadia said...

cik anna,
silaa sambunggg dengan kadar segera. ;p
nadia pulakkk yang berdebar. sebab ada TAPIIII.
harap2 semua ok. huhu

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

@nadia

heheheh...TQ nadia sbb baca cite cik anna ni...ni yg semangat nak sambung ni...hehehe... ^_^

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA