PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Monday, December 10, 2012

FELINNA INCHLOSS LOTION



Inchloss lotion by felinna utk hilangkan lemak2 berlebihan , melembut dan merawat kulit badan agar lebih sihat,flawless,wangi semulajadi dan slim

Kegunaan : Lotion Kurus

Tempoh penggunaan : 2 bulan

Per bottle yang bole tahan 2 bulan dan 1 kali sapuan mampu hilang sapu inci xberbaloi kerrrr?? Sila yakin ianya memang AJAIB! Belum sebulan dipasarkan..Produk inchloss sangat berkesan... Tak perlu paksa diri menahan lapar,Tak perlu senaman yg terlalu berat,Tak perlu menahan mkn yg kita minati,Tak perlu berdating dgn cik toilet...



Dengan hanya mengamalkan FELINNA INCHLOSS anda pasti berpuas hati. membantu menyingkirkan lemak, mengembalikan bentuk badan persis anak dara..Anda pasti berpuas hati dgn hasil yg sungguh menakjubkan...jangan biar kita rendah diri dgn diri kita. kembalikan keyakinan diri anda. Kurus dan sihat.

WOW kan?RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!Hye lovelies..Ok since ramai yg pelik kenapa INCHLOSS lotion sangat2 mendapat sambutan hangat.. Just nak share..


1)Lotion ni sangat wangi (bau seperti minyak wangi) dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum guna ya)

3)Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..sangat sesuai untuk wanita dlm pantang yg ingin kuruskan badan selepas bersalin.

4)Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..yang terbaru inchloss juga boleh di sapu di muka dan urut mengikut lawan jam untuk dapatkan dagu runcing:-)..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..(Jd jangan langkah ya)


Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh try now..jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun bole apply utk percepatkan proses pembakaran lemak! Ichloss sangat selamat dan berkesan!
 


PENGASAS FELINNA BEAUTY...PUAN FELINNA



KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

0 comments:

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA