PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Saturday, January 26, 2013

PENCARIAN 20 ORG AGEN JAMU SUSUK DARA


Cik Anna mencari 20 orang yang betul-betul berminat untuk menyertai kami, Family Jamu Susuk Dara dengan matlamat bersama-sama membantu semua orang disamping menambah pendapatan...

Jamu Susuk Dara mempunyai beberapa produk yang sangat meletop dan digilai ramai... 

Produk tersebut adalah :

1- JAMU AKU DARA
2- JAMU PENGANTIN DARA
3- JAMU JALINAN CINTA
4- COKLAT LOVE HABIBI
5- COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE
6- FEMININE WASH
7- MASKER VAGINA
8- MEDICATED DEEP HEAT LOTION
9- MAGIC BODY SLIM SOAP
10- JAMU EMAS
11- JAMU LELAKI JUTAWAN
12- MINYAK IKAT KASIH
13- INTIM GEL
14- BEDAK SERI CAHAYA
15- MAGIC SERI CAHAYA SOAP
16- MAGIC CLEAR SINUS SOAP
17- COLLAGEN HERBARIUM WHITE


ADAKAH ANDA BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN KAMI????

Modal = RM107

Bermodalkan ini, anda akan dapat mana-mana produk jamu susuk dara dengan percuma... anda akan menerima FREE GIFT PRODUK JSD !!!

 ^_^

Selain itu, pembelian seterusnya, anda akan mendapat diskaun 20% !!!!! disini anda boleh menjana kewangan melalui sistem DROPSHIPPING.... Sistem DROPSHIPPING ialah...

1- Anda perlu mempromosikan produk JAMU SUSUK DARA dengan apa cara sekali pon... (gambar-gambar, maklumat produk akan diberikan)

2- Jika ada pelanggan yang berminat untuk beli, anda perlu bertanyakan masalah yang dihadapi oleh mereka sebelum anda mengsyorkan produk yang sesuai dengan mereka. (ini kerana kita tidak mahu berlaku salah guna produk. Bukan semua produk sesuai dengan semua orang.)

3- Kemudian dapatkan pengesahan stok daripada Cik Anna.

4- Jika stok ada, anda perlu mengambil bayaran dari mereka.Kemudian submit order pada Cik Anna.

Sebagai contoh : A ingin membeli Masker Vagina 10 peket. Anda perlu bertanya apa masalah yang dihadapi sehingga perlu menggunakan Masker Vagina. Masker Vagina berharga RM25 sepeket. Jumlah keseluruhan RM250. Kemudian anda perlu dapatkan pengesahan stok daripada Cik Anna, jika stok ada, anda perlu meminta A membuat bayaran RM250 ke akaun bank anda. Setelah itu, anda perlu submit order dengan Cik Anna dan membuat bayaran kepada Cik Anna sebanyak RM200 sahaja. Kerana anda mendapat potongan 20%. RM50 itu adalah keuntungan anda. Setelah itu Cik Anna kan pos kan barang kepada si A.

Anda tidak perlu menyimpan stok dan tiada risiko anda akan kerugian atau apa pun. TETAPI... Tak ade rugi dalam bisnes JAMU SUSUK DARA. Suka Cik Anna maklumkan, ramai yang telah berjaya dengan JAMU SUSUK DARA.



Siti Hadjrad, seorang wanita muda yang berjaya menjadi jutawan JAMU SUSUK DARA. Beliau yakin dan gigih berusaha sehingga berjaya seperti sekarang. 










ANDA BILA LAGI??? MARI SERTAI KELUARGA JAMU SUSUK DARA DENGAN HANYA MODAL RM100 DAN ANDA MENDAPAT FREE GIFT BERNILAI LEBIH DARI RM100... 


JANGAN TUNGGU LAGI.... ^_^

MAKLUMAT LANJUT, HUBUNGI CIK ANNA 

NO FON : 0193158857
EMAIL : farhanamy_88@yahoo.com
FB : www.facebook.com/nmy88

Jangan Malu Jangan Segan!!!! Cik Anna dulu asal nye agen je, tp Alhamdulillah rezeki lebih dapat upgrade jadi Pengedar Jamu Susuk Dara... disamping kita membantu memulihkan kesihatan org dgn izin Allah, kita dapat menambah pendapatan kita sehingga 5 angka sebulan tau... ^_^ Bukan cakap kosong... Bukan omong kosong... Yang penting usaha kita memajukan diri kita sendiri... OK... Wallahu Ta'ala A'lam... 

~SEKIAN~


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Friday, January 25, 2013

CERITA BUNDLE.. (KERJA BARU + CINTAN-CINTUN)



Haiiii… ni cite lapok ye… terlampau banyak nak diceritakan… tak kan nak buat 10 entri 1 hari… gilassss… muak kot org baca… :p

YAHUUUUUUUUUUUU…… Cik Anna dapat KERJA BARU!!!!!!!!! Mana nak mula kan ye??? YAHUUUUUUUUUUUUUUUU…… terlampau gumbira!!!!!!! Ok nak mula dari mana ni??? YAHUUUUUUUUUUUU…… happy happy happy…… enough anna!!! ^_^

OK… episode ni bermula pada 9 Jan 2013 (Rabu) Cik Anna godek2 mudah.my mencari kerja kosong kat Perak… Memang ada… Accounts Manager… Tapiiii… hahaha… dulu Cik Anna gi interview kat situ, on the spot diterima kerja, tapi Cik Anna cakap nak pkir dlu… 2 hari lepas tu Cik Anna reject keje tu… :p kenapa??? Tah la… rasa hati memang tak nak keje situ bila tgk persekitaran… Tak sangka company tu buka jawatan kosong lagi… Cik Anna bagitau Encik Zack… Encik Zack cakap try la minta lagi… hehehe…tapi Cik Anna malu laaaa… Cik Anna call jugak la… Tak berangkat…kira tak de jodoh la dgn company tu kan…

Petang tu plak Encik Zack msg bgtau kat teluk intan (tempat Cik Anna penah interview dan ditawarkan keje jgk..tapi Cik Anna tolak sebab tempat keje kat KL…Cik Anna nak keje kat teluk intan!!!) ada nak buka cawangan baru… Cik Anna over excited la…Terus suruh Encik Zack call company tu… Company tu cakap dorg ingat lagi Cik Anna dan dorg akan call Cik Anna sendiri…hehehe…

10 Jan 2013 (khamis) pagi2 company tu call Cik Anna… Die tanya macam2 la… Paling tak leh blah die tny "Siapa yg call kami hari tu ye??abg awak ke??" Cik Anna jawap "owh tu tunang saya" hehehe... Berbunga2 hati sebut perkataan TUNANG ok...tapi yg tak sedap dengar, yg kosong tetap kat KL… bukan kat Perak… Kat Perak dah ade org… Cik Anna cakap tak pela saya ok je… Sebab Cik Anna dah tak larat keje kat sini… Asyik buat benda yg sama je… Bila nak jadi boss… Cita2 Cik Anna tinggi tau… Cik Anna nak jadi AKAUNTAN… Kalo asyik buat benda yg sama, bila dapat belajar benda baru… FULL SET ACCOUNT tu yg Cik Anna nak belajar… T__T Dorg minta Cik Anna dtg interview 12 Jan 2013 (sabtu)

11 Jan 2013 (Jumaat) Cik Anna amik half day… Balik Teluk Intan pukul 3 ptg… Sampai Teluk Intan, adik2 n mak dan Encik Zack dtg jemput…hihihi… bahagia kot… sempat la tunjuk camera baru kat Encik Zack… tangkap gambar dia yg dah semakin membulat niii… dulu Encik Zack kurus je… Sejak dah bertunang ni makin bulat tau… Geram je tgk… macam donut… ^_^



Encik Zack ade dua...hihihi...

Cik Anna pon turut serta membulat...macam apam... 


12 Jan 2013 (Sabtu) Encik Zack jemput Cik Anna kat umah… Sebelum gi interview ktorg sarapan dlu nasi lemak kat umah Cik Anna… Lepas sarapan baru bertolak… hati tenang je dan terlampau yakin yg Cik Anna kompom dpt keje tu… Tah la… Cik Anna ni naluri mmg sgt kuat… tapi Cik Anna memang tak kesah pon kalo tak dapat sebab dah ade keje tetap kan…

Belum interview lagi dah rasa berjaya dapat keje tu... ohhh Allah...


Masa interview mmg Cik Anna buat main2 je… Siap buat lawak jenaka lagi… 

Dorg cakap : kenapa kami mesti amik awak bekerja kat sini??? 

Cik Anna cakap : secara jujur yg Cik Anna memang bagus bila buat kerja

tu je yg Cik Anna ckp… dorg pon ternganga…tu je??? Yela… aku mana reti puji diri sendiri… kutuk diri sendiri pandai la…hehehe… 

Dorg ckp : yakin kan kami… 

Cik Anna cakap : tak reti la nak cakap, call je boss saya skang utk tahu betapa bagus nya sy bekerja… 

hahahaha… memang confidence level Cik Anna tggi melangit ok… Tukang interview tu gelak je… takbur betul… bukan takbur syg… Dorg suh Cik Anna yakin kan dorg, so itu la cara Cik Anna meyakinkan dorg… ^_______^


Selesai interview Cik Anna dan Encik Zack terus pecut ke Aeon Manjung... lagiiii... hehhee... nak beli kasut la... Dalam perjalanan tu perut dah kruk kruk kruk... Singgah makan kat tepi jalan... ade kedai makan apa tah nama nye... Tapi ade Jalan-jalan Cari Makan punye sign tau...


Udang Rimauuu... Auuummm...

Zoooommm... auuummmm...


Udang ni sekor RM20++ 

Encik Zack amik sekor je udang... Cik Anna tamak haloba...hehehe...

ikan giant...makan org ikan ni tau... :p

ni tak tau la spesis ape...besarrrr gila... menakutkan...


Lepas kedarah, ktorg meneruskan perjalanan ke Aeon Manjung… sampai je sane… terus serbu kedai kasut Bata… owh I really love Bata… kasut nye sedap dan lembut… design pon cantik2… ^_^


nakkkkk...

sgt2 nakkkk...

Both are mine....


nak semua kasuttttt...


kaki sape niiii???????????


Tertido ke pure2 tido????



terus pakai jela....


OK.... SAMBUNG NANTI LAGI....hehehhe...


~SEKIAN~ 







KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Sunday, January 20, 2013

W-DAY PREP: HONEYMOON!!!!!


Silaa jeles dgn tajuk entri Cik Anna ye…hahaha… gelojoh kan… W-day prep yg lain pon tak terbuat lagi, honeymoon plak yg dah siap sedia… hahahaha… gedix gila…

Kan Air Asia ade buat promo… So sebagai org yg sgt suke kan PROMO, Cik Anna sambar dulu la… kihkihkih… (tapi Encik Zack yg bayar...) hehehhe... Promo until 20 Jan 2013 je tau… So B2B cepat2 la book tiket ye… 



klik utk tumbesaran....


ye… Cik Anna honeymoon dalam Malaysia je... sebab Cik Anna memang seorg yg sgt cintakan tanah air... tak berminat nak gi overseas... Tp honeymoon Cik Anna ni over the seasssss... ewahhh... 

Ni kire second honeymoon la... sebab tarikh pon bln 10 kan... xkan first honeymoon kot...punya lambat... kihkihkih... First honeymoon mungkin akan ke bukit fraser atau cherating, atau PD atau last choice cameron highland... tu diaaaa... banyak gila tempat nak gi... 

Cik Anna selalu cakap kat Encik Zack nak sgt2 gi Labuan... rindu sangat2 kat negeri tempat Cik Anna timba ilmu selama 3tahun tu tau... Rindu kat kawan2 di sana... nak sgt2 gi... Encik Zack cakap gi la tgk tiket... masa tu tak de Promo lagi... mahal gilerrr... so Cik Anna cakap tak yah la awk... Encik Zack ni selagi dia mampu, dia mesti akan tunaikan apa yg Cik Anna nak... tapi Cik Anna pkir, gi mana2 pon tak pe... Labuan tu nanti2 pon tak pe... 

SYUKUR ALHAMDULILLAH.... ALLAH dgr rintihan hati Cik Anna dan ALLAH yg maha penyayang makbulkan keinginan Cik Anna...kire murah la tiket Cik Anna ni... Encik Zack pon happy je bila Cik Anna menjerit2 dapat beli tiket ni... kihkihkih... bengong tgh2 malam menjerit2... 

YA ALLAH... tak sabar nye nak jumpa kawan2 lama... Cik Anna & Encik Zack tak plan lagi destinasi2 kami... mungkin nak gi Kundasang atau Semporna... tak sabar nyeeeeeeee... Selama Cik Anna belajar kat Labuan, Cik Anna tak penah berjalan ke semporna tau... kundasang penah la... sejukkkkk sgt beb... 

Destinasi wajib ialah LABUAN... tempat kawan2 Cik Anna bertapa sekarang ni... rindu gila sm kamu semua ba... makan satey tepi pantai, main2 pasir, aduhhh bestnyeeee... kawan baik Cik Anna masa belajar dulu nama dia MIMI... mimi ni org sabah la... dia banyak tlg Cik Anna masa Cik Anna kat sabah dulu... selalu ikut dia balik kg dia kat Spitang naik bot ok... fisrt time naik bot menyeberangi laut china selatan... (yeke???) hehehe... tak tau la laut apa tu... TANPA PAKAI SAFETY JACKET ye... relax je..

Paling kelakar... masa tu ombak kuat sgt... bot tetap bergerak seperti biasa... merentas ombak sampai terlombat2 semua penumpang... Cik Anna mmg mengucap je byk2... drive bot bawak relax je... dia langgar ombak tu dgn kelajuan 200km/jam... hehehhe... melambong bot tu wehhh... basah lenjun kami dlm bot tu... bot yg hanya ade bumbung tu je ye... sekali, tgh syok melambong2, tetibe perapppppp... tempat duduk dlm bot tu patah!!!! betul2 tmpt yg Cik Anna duduk.... perghhh... mmg terbaik... gemok sgt kah aku!!! hehehehe...

Adehhh... susah nye nak lupekan kenangan di sana... U tmpt Cik Anna belajar tu betul2 berdepan dgn laut... bila stress, mesti turun ke laut.. main kejar2 dgn anak ketam, main2 pasir... rinduuu sgt saat2 tu... 

Sekarang, Cik Anna nak ulangi kenangan tu balik tapi bersama suami tercinta 1 hari nanti... InsyaALLAH... semoga ALLAH permudahkan.... 
ALLAHUMMA AMINNNN...

flight kami akan mendarat di Kota Kinabalu 5/10/13... mungkin akan stay di KK 1 malam..6/10/13 akan terus bergerak ke kundasang atau semporna... tgk la nanti plan baik2... 8@9/10/13 akan menaiki bot dr KK ke Labuan... perjalanan lebih kurang 1jam setgh jgk la... stay labuan 1@2 malam.. dapat lepas rindu kat Labuan dan kawan2 pon dah cukup bersyukur... 10/10/13 ktorg terbang ke KL dari KK... Alhamdulillah... rasa 6hari 5malam tu mmg tak cukup...tapi syukur la merasa jgk gi sane bersama suami tercinta nanti... ^_^

Cik Anna nak Encik Zack tgk tempat Cik Anna bertungkus lumus menimba ilmu sampai la Cik Anna jadi macam sekarang... Cik Anna nak dia jumpa kawan2 yg menyinari hari2 Cik Anna di sane... semua kawan2 Cik Anna masa belajar adalah org SABAH ye... tak de org semenanjung...hehehe... dorg sgt2 baik tau... sayang dorg sgt2...

Owh ye...kawan baik Cik Anna si Mimi tu, akan berkahwin pada tarikh yg sama dgn Cik Anna.. 31 Mei 2013... heheheh... dulu masa belajar, selalu ckp kat mimi, nnti aku kawen, ko kne dtg tau... ni nak dtg macam mana, dia pon nak kawen... mungkin akan on webcam la... ^_^

Lagi 1 benda gumbira yg Cik Anna nak share… CIK ANNA DAPAT TAWARAN KERJA BARU…. Heheheh… nanti Cik Anna story-morry ok…


~SEKIAN~




KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Saturday, January 19, 2013

CAMERA KESAYANGAN KU....


Hai… apa kabo semua??? Cik Anna harap semua sihat ye… adoiii byk betul benda nak cite ngan korang, tapi tak tau la nak cite yg mana 1… Tapi ari ni nak cite pasal CAMERA baru Cik Anna…hehehe…

Selama 25tahun idup ni (YA ALLAH…dah 25tahun wehhh), Cik Anna tak penah beli pape brg yg mahal2… enfon ke, laptop ke, ape2 la yg hrge mahal2 ni mmg Cik Anna tak penah beli… Camera ni benda pertama yg Cik Anna beli…t upon atas sebab2 tertentu dan berminggu2 pikir… Cik Anna beli camera ni kat LAZADA… puas Cik Anna belek2 camera apa yg Cik Anna nak beli…

Akhirnya Cik Anna buat keputusan utk beli Samsung Smart Camera DV300F dengan harga RM500++ tapi tadi tgk kat lazada harga turun jadi RM488… jadah… tak pela benda dah beli pon… hahahah… 4 hari lepas Cik Anna bayar, barang pon sampai… memang puas hati tgk camera comel ni…


Parcel dari LAZADA



Semangat terus bukak ok... cantik kotak dia...Jom tgk ape dlm kotak ni...


TADAAAAA...



Happy gilasssssssss....



Black Case ori Samsung


wayar2...hehehe...



yahuuuuuuuuuuu....


CIRI-CIRI :

16.1 MP
- gambar memang cun gilas ok… jerawat, pori2 terbuka, lubang idung pon nampak clear ok... segan daku...

gambar pertama yg Cik Anna amik...opis...hehehe...


quilling...


5x Optical Zoom

gambar ni 5x zoom ye... masih clear....



Dual LCD display (yg ni Cik Anna suke sgt..)
- yg ni best sebab, kat depan camera tu ade LCD kecik... so nak tgkp gmbr sendiri tak perlu teragak2, tak de gambar senget2, kepala separuh ke ape dah... hehehe...

xde senget2 dah kan...hahahhaha...

WIFI
- yes!!! ade wifi ok... lepas tgkap gambar terus upload masuk FB ok... hahahha... kene ade line internet la yg pasti... dan ade software nama apa tah boleh conect antara camera ni dan nfon samsung...kalo korg tale camera ni ka muke korang, otomatik nfon korg tu pon kua gambar korang... fuh... mmg smart camera kan...

wifi...

HD 720p MOVIE
-nak merakam video mmg smart...ari tu try rakam movei kt laptop ni, clear sgt2... HD la katekan...

boleh ke pon????merakam aksi anak abg Cik Anna.. Dhia Zara...


DAN... byk lagi la function yg best2... memang berbaloi2 la beli... harge tak mahal mana pon kan....ok tu jela...hihihi...





~SEKIAN~


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Friday, January 18, 2013

ENTRI KHAS: REVIEW HADIAH GA SITI ANZ SHOPE...

1 jan 2013 - 8 jan 2013 Siti Anz Shope menganjurkan GA LIKE-SHARE-COMMENT... Hadiah nye Border Lace Jepun...


Ni la border lace tersebut... Cantik kan....


Apa yang perlu buat untuk menang Border lace ni, Like, Share dan Komen.. Pemenang di pilih berdasarkan komen terbaik dan menarik.... Cik Anna pon cuba naseb jela... memang betul2 perlukan lace putih untuk buat veil bersanding tau... 


Ayat Cik Anna tak de la power mana pon... Hanya ikhlas dr hati... dah nama pon rezeki kan...


Ini la yg Cik Anna dapat…



Ni bungkusan dia...hehehe...










dah potong...hehehe...


haaaa... Veil Nikah Cik Anna... Cantik x???? Blm siap lagi...




Jom tgk koleksi veil-veil yg dihasilkan oleh Siti Anz Shope ye… Cantik sgt2.. Cik Anna harap one day, beliau buat contest free Veil plak… ^_^


Veil Merah Pink yg gojesss...

Veil Putih labuh... Suci je kan...


Veil Chiffon yg sgt2 Cik Anna admire.... sgt2 cantik...


Kemas sgt dia buat...


Sukeeeeeeeee sgt... ^_^


Akhir sekali… yg paling menjadi sumber inspirasi Cik Anna……

.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
 TADAAAAAA!!!!!!!


seriously sgt gojesssss... 


YaALLAH... semua Cik Anna suke sebenarnye...semuaaaaa cantik sgt2... Geram je tgk... Siti Anz Shope nanti buat contest dapat veil free plak ekkkk... :p 


Selain daripada veil, Siti Anz Shope juga ade jual barang2 lain jugak.... seperti……


bunga chiffon...

Smart kan....




bunga satin....

border lace 3d

border lace kilat2...

Ini yg Cik Anna menang... border lace jepon....

Harga veil ni bergantung kepada design, kerumitan, panjang, dan deadline yg membunuh ye... hehehe... Harga bermula dr RM100 - RM300... so kepada sesiapa yg nak tgk hasil tangan kreatif Siti Anz Shope ni blh la klik gambar2 berkenaan... Cik Anna dah link kan semua gambar ke FB beliau... Boleh PM beliau utk tau harga dan sbgainya... jangan malu2... ye....

Nak tau apa lagiiii??? Semua blh terus tanya pada Siti Anz Shope... Kepada Siti Anz Shope, Cik Anna harap anda terus success... Cik Anna mmg suke sgt2 semua veil2 yg dihasilkan... sgt cantik... betul2 menjadi sumber inspirasi Cik Anna utk menghasilkan veil nikah sendri.... ^_^





~SEKIAN~


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA