PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Saturday, January 19, 2013

CAMERA KESAYANGAN KU....


Hai… apa kabo semua??? Cik Anna harap semua sihat ye… adoiii byk betul benda nak cite ngan korang, tapi tak tau la nak cite yg mana 1… Tapi ari ni nak cite pasal CAMERA baru Cik Anna…hehehe…

Selama 25tahun idup ni (YA ALLAH…dah 25tahun wehhh), Cik Anna tak penah beli pape brg yg mahal2… enfon ke, laptop ke, ape2 la yg hrge mahal2 ni mmg Cik Anna tak penah beli… Camera ni benda pertama yg Cik Anna beli…t upon atas sebab2 tertentu dan berminggu2 pikir… Cik Anna beli camera ni kat LAZADA… puas Cik Anna belek2 camera apa yg Cik Anna nak beli…

Akhirnya Cik Anna buat keputusan utk beli Samsung Smart Camera DV300F dengan harga RM500++ tapi tadi tgk kat lazada harga turun jadi RM488… jadah… tak pela benda dah beli pon… hahahah… 4 hari lepas Cik Anna bayar, barang pon sampai… memang puas hati tgk camera comel ni…


Parcel dari LAZADA



Semangat terus bukak ok... cantik kotak dia...Jom tgk ape dlm kotak ni...


TADAAAAA...



Happy gilasssssssss....



Black Case ori Samsung


wayar2...hehehe...



yahuuuuuuuuuuu....


CIRI-CIRI :

16.1 MP
- gambar memang cun gilas ok… jerawat, pori2 terbuka, lubang idung pon nampak clear ok... segan daku...

gambar pertama yg Cik Anna amik...opis...hehehe...


quilling...


5x Optical Zoom

gambar ni 5x zoom ye... masih clear....



Dual LCD display (yg ni Cik Anna suke sgt..)
- yg ni best sebab, kat depan camera tu ade LCD kecik... so nak tgkp gmbr sendiri tak perlu teragak2, tak de gambar senget2, kepala separuh ke ape dah... hehehe...

xde senget2 dah kan...hahahhaha...

WIFI
- yes!!! ade wifi ok... lepas tgkap gambar terus upload masuk FB ok... hahahha... kene ade line internet la yg pasti... dan ade software nama apa tah boleh conect antara camera ni dan nfon samsung...kalo korg tale camera ni ka muke korang, otomatik nfon korg tu pon kua gambar korang... fuh... mmg smart camera kan...

wifi...

HD 720p MOVIE
-nak merakam video mmg smart...ari tu try rakam movei kt laptop ni, clear sgt2... HD la katekan...

boleh ke pon????merakam aksi anak abg Cik Anna.. Dhia Zara...


DAN... byk lagi la function yg best2... memang berbaloi2 la beli... harge tak mahal mana pon kan....ok tu jela...hihihi...





~SEKIAN~


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

0 comments:

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA