PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Saturday, January 26, 2013

PENCARIAN 20 ORG AGEN JAMU SUSUK DARA


Cik Anna mencari 20 orang yang betul-betul berminat untuk menyertai kami, Family Jamu Susuk Dara dengan matlamat bersama-sama membantu semua orang disamping menambah pendapatan...

Jamu Susuk Dara mempunyai beberapa produk yang sangat meletop dan digilai ramai... 

Produk tersebut adalah :

1- JAMU AKU DARA
2- JAMU PENGANTIN DARA
3- JAMU JALINAN CINTA
4- COKLAT LOVE HABIBI
5- COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE
6- FEMININE WASH
7- MASKER VAGINA
8- MEDICATED DEEP HEAT LOTION
9- MAGIC BODY SLIM SOAP
10- JAMU EMAS
11- JAMU LELAKI JUTAWAN
12- MINYAK IKAT KASIH
13- INTIM GEL
14- BEDAK SERI CAHAYA
15- MAGIC SERI CAHAYA SOAP
16- MAGIC CLEAR SINUS SOAP
17- COLLAGEN HERBARIUM WHITE


ADAKAH ANDA BERMINAT UNTUK MENJADI AGEN KAMI????

Modal = RM107

Bermodalkan ini, anda akan dapat mana-mana produk jamu susuk dara dengan percuma... anda akan menerima FREE GIFT PRODUK JSD !!!

 ^_^

Selain itu, pembelian seterusnya, anda akan mendapat diskaun 20% !!!!! disini anda boleh menjana kewangan melalui sistem DROPSHIPPING.... Sistem DROPSHIPPING ialah...

1- Anda perlu mempromosikan produk JAMU SUSUK DARA dengan apa cara sekali pon... (gambar-gambar, maklumat produk akan diberikan)

2- Jika ada pelanggan yang berminat untuk beli, anda perlu bertanyakan masalah yang dihadapi oleh mereka sebelum anda mengsyorkan produk yang sesuai dengan mereka. (ini kerana kita tidak mahu berlaku salah guna produk. Bukan semua produk sesuai dengan semua orang.)

3- Kemudian dapatkan pengesahan stok daripada Cik Anna.

4- Jika stok ada, anda perlu mengambil bayaran dari mereka.Kemudian submit order pada Cik Anna.

Sebagai contoh : A ingin membeli Masker Vagina 10 peket. Anda perlu bertanya apa masalah yang dihadapi sehingga perlu menggunakan Masker Vagina. Masker Vagina berharga RM25 sepeket. Jumlah keseluruhan RM250. Kemudian anda perlu dapatkan pengesahan stok daripada Cik Anna, jika stok ada, anda perlu meminta A membuat bayaran RM250 ke akaun bank anda. Setelah itu, anda perlu submit order dengan Cik Anna dan membuat bayaran kepada Cik Anna sebanyak RM200 sahaja. Kerana anda mendapat potongan 20%. RM50 itu adalah keuntungan anda. Setelah itu Cik Anna kan pos kan barang kepada si A.

Anda tidak perlu menyimpan stok dan tiada risiko anda akan kerugian atau apa pun. TETAPI... Tak ade rugi dalam bisnes JAMU SUSUK DARA. Suka Cik Anna maklumkan, ramai yang telah berjaya dengan JAMU SUSUK DARA.



Siti Hadjrad, seorang wanita muda yang berjaya menjadi jutawan JAMU SUSUK DARA. Beliau yakin dan gigih berusaha sehingga berjaya seperti sekarang. 










ANDA BILA LAGI??? MARI SERTAI KELUARGA JAMU SUSUK DARA DENGAN HANYA MODAL RM100 DAN ANDA MENDAPAT FREE GIFT BERNILAI LEBIH DARI RM100... 


JANGAN TUNGGU LAGI.... ^_^

MAKLUMAT LANJUT, HUBUNGI CIK ANNA 

NO FON : 0193158857
EMAIL : farhanamy_88@yahoo.com
FB : www.facebook.com/nmy88

Jangan Malu Jangan Segan!!!! Cik Anna dulu asal nye agen je, tp Alhamdulillah rezeki lebih dapat upgrade jadi Pengedar Jamu Susuk Dara... disamping kita membantu memulihkan kesihatan org dgn izin Allah, kita dapat menambah pendapatan kita sehingga 5 angka sebulan tau... ^_^ Bukan cakap kosong... Bukan omong kosong... Yang penting usaha kita memajukan diri kita sendiri... OK... Wallahu Ta'ala A'lam... 

~SEKIAN~


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

29 comments:

Anonymous said...

Leh jd agent lg x

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

@Anonymous

Wsalam...boleh... SMS sy ye 0193158857..

Kasmahwati Muslimin said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

salam..boleh jadi agent lg x? sy dri labuan..dan bminat nak jadi agen

Nor Azlina said...

as salam..sy berminat la nk jadi agen.. mcm mn tu? sy nk jamu susuk dara & jamu pengantin..sms sy 0179506861

Anonymous said...

as salam kalau saya nk jd dropship mcm mana? email saya d putrie3ss@gmail.com

Anonymous said...

Blh jd agen lg x...ni email sy...sayedahbalqis84@gmail.com. ..

Rania Hairi said...

salam.. saya berminat nak jadi agen dropship email saya raniahairi@gmail.com

Nurul Hilani said...

salam saya berminat untuk menjadi egen dropship email saya norsidratulhilal@gmail.com

adda10487 said...

slm..sy berminat nk jd agen..nursyuhadarahim@gmail.com

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

Check email ye semua... saya dah email... ^_^

Anonymous said...

hudas8681@yahoo.com berminat nak jadi agen perlukan maklumat

nurul syarina said...

sy nurul brminat ingn menjadi dropship..
017-4770831
nurul.syarina@yahoo.com

nurul syarina said...

sy nurul brminat ingn menjadi dropship..
017-4770831
nurul.syarina@yahoo.com

Anonymous said...

Minat nk jd agen jas_nora@yahoo.com

Anonymous said...

Saya zulaiha berminat nak jadi dropship. Boleh ke? 013-8486837. zms106837@gmail.com.

Anonymous said...

saya berminat nak jadi agent...boleh emailkan details cara2 nak jadi agen JSD tak? rumaizia@gmail.com , terima kasih..

Anonymous said...

Saya berminat nak jd dropship tp xreti buat perniagaan online tlg bg tunjuk ajar alerosmej@yahoo.com

Anonymous said...

saya juga berminat nak jadi agen asnilah97@yahoo.co

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

CHECK EMAIL YE SEMUA...

Isha said...

blh sya jadi agen lg k..

Anonymous said...

Salam,saya berminat boleh email saya x?nurulainefirda@yahoo.com

Maizura Zura said...

Sya berminat..email sya dhiyazura@yahoo.com

Anonymous said...

Masih memerlukn agen? Sy berminat.. Email sy ikindanwan@gmail.com

Anonymous said...

Saya berminat nak jadi agen miri sarawak.Email zms106837@gmail.com.

nurul syazwanie said...

Bolehh lagi jd agent x

nurul syazwanie said...

Bolehh lagi jd agent x

Saleha Masrudin said...

Saya berminat nk jd agen...
salehamasrudin@gmail.com

Anonymous said...

di kota kinabalu ada cawangan x? email sayA ina_karim26@yahoo.com

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA