PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Thursday, February 7, 2013

KERJA BARU, BISNES BISNES BISNES...



Lama betul tak hupdate blog ni.. berlipas dah... maaf ye.. Cik Anna bz dgn kemalasan diri...hehehe... Episode lepas Cik Anna sebok mencari Agen Jamu Susuk Dara kan... sebab Cik Anna dah upgrade jadi Pengedar Jamu Susuk Dara.. Dulu masa bulan 6 2012 Cik Anna guna la produk Jamu Susuk Dara ni... Cik Anna mmg suke mkn jamu...hehehe.. sekali mmg terbekenan dgn produk ni... so Cik Anna jadi agen la.. kebetulan masa tu mmg tgh buka pengambilan agen... Cik Anna secara serius nya menjual jamu ni bermodalkan RM100 je... Alhamdulillah Cik Anna berjaya upgrade jadi Pengedar bermodalkan hampir RM3000... hehehe... Syukur Alhamdulillah Encik Zack sentiase menyokong minat Cik Anna dlm berbisnes ni... 

So mmg Cik Anna tgh bz sgt dgn order2 jamu, terkejar2 gi pos opis, edar flyers... letihhhh sgt tp besssstttt sgt... hehehehe... Alhamdulillah rezeki... Ha... ingt tak Cik Anna cite pasal DAPAT KERJA BARU??? hehehe... 15/1/2013 Cik Anna hantar surat resign... 1 minggu lepas tu manager Cik Anna panggil... dia cakap " pls la anna dont resign...u dont like working here ka???" Cik Anna mmg suke keje situ tapi tak suke BUAT BENDA SAMA HARI2... ajar la benda baru... lepas tu dia tnya la berapa company tu offer Cik Anna dan jawatan apa... Cik Anna terus terang je ckp " jawatan Accounts Executive.. They offered me high so i cant reject them" Lepas tu boss ckp "i give u same salary with that company offer u" hahahaha... ALHAMDULILLAH mmg rezeki nak kawen la kan... so until now, Cik Anna belum buat keputusan... sepatutnya masuk company baru tu 18/2/2013 ni... adehhh... Nanti Cik Anna fikirkan....

Boss Cik Anna bagi hamper & BONUS!!! yahuuu... memang joli katak la kan... hahahaha...



Berbalik pada Jamu Susuk Dara... ni first time Cik Anna buat bisnes online yg memerlukan Cik Anna pegang stok, bungkus stok, hantar brg... masa mula2 brg sampai tu mmg banyak dugaan... brg sepatutnya sampai 31/1/13 tapi posmen tak hantar2 brg Cik Anna sampai la 5/2/13.. hmmm mmg Cik Anna berapi sgt2... Bila brg sampai, terus ase hapyyyy...hahahah...

Seronok sgt bila tgk brg2 berharga RM3000 ni.... ^_^

ade 72 barang semuanya... tapi dah tinggal separuh...yg lain customer dh beli... Syukur...

Ni Jamu pertama Cik Anna makan dan terus jatuh cinta... terus jadikan bisnes...hehehe...

OK... Cik Anna happy sgt dgn bisnes baru Cik Anna... insyaALLAH akan muncul bisnes lg 1.. tudung Akel.. tak sabar nyeeeee... ade 100helai tudung Akel bakal sampai bln depan... InsyaALLAH... ade dua bisnes untuk di jaga... hal kawen macam dah lupa plak...hehehhe... Encik Zack sentiase sokong Cik Anna... Encik Zack cakap " keje 1 tahun je ye... lepas tu benti keje, dok umah, buat bisnes" yahuuuu... mmg itu yg Cik Anna idamkan... 



Rabbi Yassir Wala Tu'assir... Amiiinn...

~SEKIAN~




KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

0 comments:

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA