PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Friday, March 1, 2013

91 DAYS: W-DAY PREP: EN. TUNANG CAKAP SAKIT SIKIT JE....


Hai semua... hari ni Cik Anna banyak gila keje sampai rasa sakit sgt kepala... Maklum le dah nak auditkan... keje banyak la... nak kene buat internal audit dulu... letih la... Eh perasan tak blog Cik Anna BISING dgn lagu2 korea??? hahahaha... ade sentimental value dgn lagu2 tu... :p

26/2/13, Encik Zack call... Dia cakap "Awk, sy dah amik borang nikah..." wahhh... tersenyum lebar Cik Anna... Sebab dah banyak kali suh Encik Zack gi amik... Dia bz sampai tak de masa...huhuh... Tu pon dia curi2 masa keje... 

Lepas isi2 borang nikah, Encik Zack terus gi buat HIV Test.. gi sorg2 jela... Cik Anna kan jauh...hihihih.. Dia buat kat klinik kerajaan.. 




Encik Zack cakap " Negatif awk, kalo positif td Mengandung" hehehe..


Alhamdulillah dah settle...

Cik Anna tanya kat Encik Zack sakit tak??? Encik Zack cakap "sakit awk... terkejut saya tau..." Erkkk... sakit???? T_T 

Lepas tu Cik Anna cakap la, amik darah macam check kencing manis ek?? Encik Zack ckp "Aaah..."

Ciiittttt itu TAK SAKIT LA AWK!!!!!!!!! Dulu Cik Anna penah gi hospital check kencing manis...tak tau sebab ape tah... doktor cakap kurang gula...sebab tu nak pitam je... Tak sakit pon.... Encik Zack ni mmg manje skit... hahahahah... 

Abah Cik Anna ada penyakit 3 serangkai tu... Ari tu slalu masuk spital sebab gula dlm darah kurg.. T_T So ada la beli alat check darah tu... Cik Anna la jd nurse sambilan... Mula2 mmg takut... tapi disebabkan lg ramai org umah tu yg tak berani, Cik Anna beranikan diri demi abah tersayang... Sian tgk abah.. Dah tak sesihat dulu... Dulu Abah selalu gi kebun, tiap2 pagi dan petang.. Sekarang ni, nak jalan pon tak larat...

Abah selalu cakap yg abah sgt2 mnyusahkan anak2.. sedih sgt ase hati bila abah cakap macam tu... Abah langsung tak menyusahkan anak2... Ni la masa anak2 balas jasa abah bela ktorg dulu2... Abah dah jadi sorg yg sgt sensitif... mudah menangis, mudah sedih... Tapi anak2 tak paham... Kesian abah... 

Abah ada 9 org anak... Tapi tak ada sorg pon yg blh jaga abah dgn baik... Kenapa??? hmmm...

Ok kan Cik Anna ada cite pasal bisnes tudung Akel... so stok dah smpai... tadaaaa.... Gigih ok angkut tudung ni dari opis bawak balik umah... sampai sekarang tgn masih ase sakit... T_T 



Dalam kotak...


Sesi tangkap gambar tudung2...

Stok Jamu Susuk Dara yg semakin berkurang... Alhamdulillah... ^_^ 


Ok disebabkan Cik Anna ada dua bisnes sekarang... So Cik Anna sgt malas nak tulis kat borang poslaju tu... Maka Cik Anna mengorak langkah lebih maju dgn membuat Stamp Cop nama Cik Anna... huahuahua... Nama company Cik Anna kononnya... kihkihkih...


Comel je tau...

Ok... senget itu seni ye... ^_^

Alhamdulillah syukur sgt2... Cik Anna mmg minat sgt berbisnes ni... Akhirnya tercapai jgk cite2...hehhehe...Setakat ni bisnes Alhamdulillah sgt maju...Cuma tudung je blm bergerak aktif... sebab Cik Anna terlampau fokus dgn Jamu... ^_^

So sape2 yg nak kawen tu, elok la SMS Cik Anna utk khidmat nasihat masalah dalaman wanita ni... Cik Anna tak dela expert tp sejak join family JSD ni Alhamdulillah byk ilmu dapat berkenaan mslah wanita dan rumahtangga... naik meluat pon ada dgn LELAKI... ughhh... Tapi Cik Anna sayang Encik Zack.. :p

Bese yg ramai masalah wanita ni ialah org dah kawen dan beranak... hmmm... Sedih sgt kalo dgr cite2 dorg... Tapi WANITA kne KUAT!!!! demi suami tersayang... La Tahzan syg... ^_^

OK tu jela utk hari ni... 

~SEKIAN~





KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

2 comments:

orked violet @ SYA said...

all the best dear~

Ha, Sya xwat pon Lg hiv test. takottt....huhu

Anonymous said...

salam...blh emelkan kelebihan2 JSD???
norainizakaria25@yahoo.com

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA