PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Wednesday, March 27, 2013

DALINA DESIGN @ MEDAN MARA - BANNED


SIAPA PERNAH BEKERJASAMA DENGAN DALINA DESIGN YG BERTEMPAT DI KOMPLEKS MEDAN MARA BERSEBELAHAN SOGO DAN PERTAMA???? SAYA SANGAT2 PERLUKAN ANDA TAMPIL KEHADAPAN BAGI MEMBANTU SAYA DALAM KES TUNTUTAN GANTI RUGI & SAMAN TERHADAP MEREKA...

ANDA YANG PERNAH DITIPU OLEH MEREKA ATAU DIANIAYA OLEH MEREKA SILA HUBUNGI SAYA SEGERA...



ANNA 0193158857

TERIMA KASIH



KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

19 comments:

CIK PIA said...

pasal kes baju ke cik anna?

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

@CIK PIA

aah cik pia...semua baju cik anna sangat2 sadis tgk...

CIK PIA said...

adeiiii.. siannya cik anna...xboleh jadi ni.. menyakitkan hati btl kedai ni.............

tenku butang said...

nape anna? kena tipu k?

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

yayashe said...

Salam sis,

boleh tanya, kenapa dgn dalina design? saya baru nak hantar kat ctu..boleh akak cite sket?esh..takut plak rasenye.

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

@yayashe

Dear..awk baca kat sini ye..

http://cikannajamususukdara.blogspot.com/2013/04/kisah-penipuan-dalina-design-entri-yg.html

http://cikannajamususukdara.blogspot.com/2013/04/kisah-penipuan-dalina-design-part-2.html

Anonymous said...

Salam, dear i baru je ambik 4 pasang sut wedding, sgt suka dan berpuas hati, tp i rasa sedih jgk la bagi pihak Dalina, bila i dengar org macam u nak rosakkan periuk nasi org, mmg xpatut..cara awak paparkan dlm blog nie sebenarnya menyusahkan hidup awk aja..
P/S ; xmampu Jgn tempah benda yg berfesyen. Berfikir sebelum bertindak jangan sampai jerat diri.

Anonymous said...

Baju kawin aku ok jer..penipu la ko nie! Xde duit kot nak bayar!

ima said...

kepada penulis blog,anda jgn risau.kerana kita ada Allah.Allah maha mengetahui..pda org yg suke sangka buruk pd kita,tak pe,Allah juga ada...ingat la,Allah mengetahui segalanya.

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

@Anonymous

TQ for ur comment... ^_^ insyaALLAH sy tak menjerat diri sy sendiri... ALLAH ade, ALLAH tau kebenarannya... Who ever u are, dun judge if u donno anything... unless, u are the one who will face me in court this May... ^_^

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

@Anonymous

Syukur ALHAMDULILLAH kalo baju awk ok...tapi tak perlu la nak marah sy plak...hihihi... tetibe je nak mrh sy kenapa ye?? u are the same person with the first anon right??? and u are also the one who will face me in court this come May right??? if not, then dont judge me.. u know nothing... ALLAH knows everything...

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

@ima

Thanks ima... kata2 awk sgt2 bermakna...walaupon ringkas tapi padat dan mampu menenangkan hati yg bergelora...time kasih... ALLAH tahu apa yg berlaku... ALLAH tahu sape yg benar sape yg salah... doakan ALLAH tunjuk kebenaran ye...

Anonymous said...

salam cik anna.. wah nama ni macam familiar jer.. mcm classmate saya masa skolah dulu. ish tak sangka kalau begitu sikapnya.semoga awak menang dalam kes ini. sebab kita ada hak. good luck.

Anonymous said...

saya juga mengalami trauma & kesedihan dgn kes yg sama..ditipu bertubi-tubi!..ya Allah pd Mu yg Maha adil & Maha Mengetahui lah tempat kami mengadu & kami berserah!.. Amin ya Rabbal A'alamin!

Bride n groom said...

Saya berpengalaman perkara yg sama....harap dalina design lebih bertanggungjawab. Ucapan maaf dan ganti rugi sudah cukup utk menyelesaikan masalah.

Anonymous said...

Ceh..kau ni dalina kan...

Hidayahalid said...

Salam sis,
Saya dah terkena macam sis jugak.
Saya hantar baju kat dia, 8bulan baru siap.
Kalau cantik xpe, ni lain benor dr yang di janjikan,
So, macamana dengan kes bulan May yang lepas.
Ok ke?

Anonymous said...

salam.. i rasa anon yg kat atas tu dalina lah. kat blog lain yg cerita psl dalina penipu ni pun, kat bahagian bawahnya ada tinggalkan komen yg lebih kurang sama. itu dalina nak defend diri sendiri

Anonymous said...

salam..
sis, macammane kes tuh? apa keputusan nya?

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA