PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Friday, April 5, 2013

56 DAYS: TERIMA KASIH ALLAH...


Apa khabar semua??? Cik Anna Alhamdulillah sihat… Lama tak update blog kan… sebab emosi terganggu…. Keje kat opis menimbun… tapi FB tetap aktif… hehehe…

Untuk makluman semua, baju nikah, baju sanding dan baju bertandang yg Cik Anna tempah kat tukang jahit Pasar Rakyat Medan Mara tu memang melingkup… Stress gila rasa… Tapi… syukur Alhamdulillah… Apabila redha dengan ujian dari ALLAH, terima seadanya apa yg ALLAH tentukan, ALLAH berikan yg lebih baik pada Cik Anna dan Encik Zack… Masa kejadian, kami berdua sgt2 sedih, sgt2 kecewa dengan apa yg berlaku… sehingga hari ni pon masih sedih lagi… Tapi ALLAH ubati sedih kami dengan perkara2 yg tak dijangka…

2 minggu lepas kejadian, Cik Anna dan Encik Zack sebok mencari butik yg masih available…. Syukur pada ALLAH mudah sgt urusan kami mencari butik yg membekalkan baju kawen yg sgt2 cantik… Semua kami amik dengan butik tu termasuk la baju nikah… Sedih jgk baju nikah pon kena sewa… Tapi tak pela… ALLAH dah rancang yg terbaik untuk kami…

Selepas kejadian, Cik Anna dan Encik Zack dah tak kesah dah pasal baju cantik2 ke ape..yg penting kami nikah… tapi ALLAH nak ubati hati kami, Dia tunjukkan kami butik yg ada baju macam yg kami upah pada tukang jahit tu… syukur sgt2… Tema kami lari sikit la.. Sepatutnya nikah warna purple tapi sekarang warna PEACH… hehehe… Bersanding sepatutnya tiffany blue tapi sekarang warna DARK GREEN TURQUOISE… Bertandang sepatutnya warna peach tapi sekarang warna KUNING DIRAJA ok…hehehe…

Semua baju cantik2… pelamin pon dapat pelamin idaman… Alhamdulillah… apa lagi yg kami nak, semua ALLAH dah bagi dengan mudah… betapa besarnya kasih sayang ALLAH dan ganjaran bagi orang2 yg sabar dan redha terima ujian dr Nya… ^_^

Next week Cik Anna dan Encik Zack fitting… ari tu dah fitting dan tapi baju Cik Anna tu fit sgt… Malu nak pakai… nanti semua tetamu juling mata tengok body yg cantik ini… hahahahahah… Encik Zack pon tak suke Cik Anna pakai ketat macam tu… So dia minta kakak butik tu besarkan baju tu sehabis besar… Kakak tu cakap tak cantik besar2… TAK APA KAK… saya memang suke besar2… Tapi masalah nye, besar macam mana pon baju yg Cik Anna pakai, tetap akan nampak body… kenapa ye????? Hmmm…

56 hari lagi sebelum Cik Anna bergelar ISTERI SOLEHAH… insyaALLAH… semoga ALLAH permudahkan segalanya… amiiiinn…


BALIK MENGUNDI 2 MINGGU LAGI YE!!!!!


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

3 comments:

Diyana said...

ape jd ngn baju2 yg ditempah tu??

SFaezah said...

sabo yer.. at least tercapai gak pakai baju n pelamin idaman.^^

CIK PIA said...

apa yg jd cik anna.. teringin nk tahu.. xpe, bykkan bersabar ye.. ujian semua ni.. betui2.. yg penting, akad nikah, pelamin baju cantik2 xada, xpe, yg penting, akadnikah berjalan lancar...jgn ingt2 sgt oke.. nnt stressss............

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA