PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Wednesday, May 22, 2013

9DAYS: W-DAY PREP: HIGH BLOOD PRESSURE KERANA MU...

Apa khabar semua??? Cik Anna Alhamdulillah diuji ALLAH dgn stress yg teramat... Tapi masih mampu tersenyum... ^____________^

9 hari lagi... baju nikah masih belum siap beading... maklum la...amatur mcm sy ni memang slow buat keje... Lagi2 sambil melayan running man... alamat nya, makin lambat la siap... hehehe... Sejak menjahit ni, kepala ni makin berdenyut2... 

Ari jumaat tu Cik Anna tak keje... Gi klinik, doktor cakap " tekanan darah sgt tinggi ni cikgu" aik... masa bila plak aku jadi cikgu... kihkihkih... lepas tu doktor suh balik umah, makan ubat dan tido... jangan buat keje... Cik Anna pon balik umah, telan ubat, dan MENJAHIT... arghhh... Cik Anna tak kan boleh tido sebab kepala ni akan ingat kat baju nikah yg tk siap beads lg... Patut la org amik upah jahit beads ni mahal... susah kot... meragut kegembiraan tau...T_______T



Baru siap tempek lace ni... tp ni gambar 2 minggu lepas... Skang dah siap beads.. Tapi Cik Anna ase Cik Anna dah over beads la... berattttttttttttttt sarattttttttttt... Encik Zack pon terkezut tgk... Dia cakap nampak mewah dan mahal baju nikah awak... kikihkih... Cik Anna terover =.=!



Warna baju ni agak malap... Peach Pink... Lace plak warne silver... So Cik Anna g tambah pearl pink dan gold... Tetibe ase mcm nak beli sampin pink utk Encik Zack... Terus jelajah Jalan TAR... kedai pertama yg Cik Anna masuk, KAMDAR... terus berkenan sampin diatas tu... Murah je... RM69.90... beli jela... 



Nampak tak betapa berat dan saratnya... tu belum siap lg tu... mana tak nye sampai penin2 kepala... Sehingga hari ni, kaki baju dah siap beads... Tinggal tangan je... Siap tangan baju boleh buat veil plak... Harap2 sempat la... Tudung pon tak ada lagi ni... waaaaaa.... 




~ SEKIAN~


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

0 comments:

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA