PEMINAT CIK ANNA NI... ^_^

EXCHANGE LINK JOM!!!

Tuesday, August 13, 2013

2 line!!! Alhamdulillah...

Alhamdulillah... doa kami suami isteri dimakbulkan ALLAH.. tanggungjawap semakin berat utk dipikul.. semoga anak ini akan selamat dalam rahim ummi sehingga lahir... semoga anak yg bakal lahir ini menjadi anak yg soleh & solehah... amiiinn...



Pregnancy test ni Cik Anna beli dah lama dah...saje gatal beli awal...heheh... tak sangka pon pregnant sebab baru je beberapa mggu lepas test dan negatif.. Tapi sebab hati tergerak nak test, 11 ogos, sebelum solat subuh, Cik Anna test la... dan terus mandi2, amik wuduk, pregnancy test ni Cik Anna tak tengok pon.. Masuk bilik terus bagi pada Encik Zack... blur la dia sebab tak reti tengok... Cik Anna pon tak pandai tengok... baca2 penerangan kt kertas tu, terus masing2 senyum tapi tak nak berharap sgt... sebab samar2 je + tu...


lepas solat semua, gi dapur minum air banyak2 sebab nak test lagi sekali...heheheheh...guna yg murah plak...hehhe... tapi agak kecewa sbb mule2 tu tanda kat T tu xada.. tapi lama kelamaan tanda kat T tu makin jelas... rasa syukur sgt2... Dengan semangatnya, terus ajak Encik Zack gi pekan beli pregnancy test digital.. semangat ok...


Syukur Alhamulillah... 1-2 weeks... Esok nya isnin, gi klinik nak confirm kan mengandung ke idak... doktor cakap mengandung 5 weeks... jangka bersalin 14/4/14... wahhh... cantik nombor kan...tapi tak kesah la bila pon lahir yg penting baby ni kena selamat dlm perut ummi...

Doktor bagi ubat angin sebab perut Cik Anna memang kembung dan keras sgt...demi baby, ummi sanggup makan ubat yg tak sedap ni... uhuk... 

Terima Kasih suami ku tercinta... terima kasih ALLAH... syukur tak terhingga... 


KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA BERMULA DARI BILIK TIDUR

3 comments:

Diyana said...

tahniah anna.. jaga diri baik2 ya awal2 ni.... (^_^)

cik mah said...

Tahniah anna...bby 2014...hehehe

cik puan pia said...

tahniah.... bestnya... cik anna, cmne taua pregnant eh? mmg xdtg haid atau ada tanda2 len.. ce kongsi kn ckt...

Post a Comment

SEBARANG PERTANYAAN..BOLEH TINGGALKAN DISINI...SAYA AKAN BALAS SECEPAT MUNGKIN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Second Baby

baby development
 
Copyright@ HAK MILIK CIK ANNA JAMU SUSUK DARA